Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi késztet erre egy fiút?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi késztet erre egy fiút?

Figyelt kérdés
Sokáig keresett, hívott, sokat beszélgettünk. Facebookon is mindig rám írt. Együtt mentünk iskolába, mindig meg várt. Viszont mostanában viszont sosem vár meg, nem keres, nem is nagyon beszélünk, meg sem ölel. Mi történhetett, vagy akkor mi volt előtte ez az egész?
2014. febr. 18. 17:06
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
De ha nem jöttem be neki, csak barátok vagyunk/voltunk. Akkor mi oka van így viselkedni?Sosem mondta a szemembe,hogy bejövök neki.
2014. febr. 18. 17:53
 12/17 anonim ***** válasza:
kanygörxs. te nem álltál meg, megállt neki más.
2014. febr. 18. 18:08
 13/17 anonim ***** válasza:
Attól hogy nem mondta lehet
2014. febr. 18. 18:24
 14/17 A kérdező kommentje:
Hogy kaphatom vissza a barátomat?:/
2014. febr. 18. 18:41
 15/17 anonim ***** válasza:
Ami nem megy, azt nem kell erőltetni.
2014. febr. 18. 18:43
 16/17 anonim ***** válasza:

ahá, tehát észreveszik a lányok a hanyagolást :D

én mondjuk jóval idősebb vagyok, és most csinálom ezt egy lánnyal: 2x nem fogadott el, de látszik rajta, hogy nem szivből jött a nem. Úgyhogy most nem irok neki, nem keresem, ilyenek...

de persze ez én vagyok, lehet hogy ott csak valami banális semmiség van a háttérben.

2014. febr. 18. 20:34
 17/17 anonim ***** válasza:
Talált nálad jobbat. Ennyi. Törődj bele.
2014. febr. 20. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!