Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lány vagyok és szeretném kipróbálni egy lánnyal a csókolózást, hol találhatnék erre partnert? 18/L
Figyelt kérdés
Nem vagyok leszbikus amúgy, és nem szeretnék többet, csak egy csókot. Csak kipróbálni.
18/L
2014. febr. 15. 17:48
2/9 anonim válasza:
Elmész bulizni és megcsókolsz egy lányt aki tetszik. Vagy kimondottan ilyen jellegű bárba mész szórakozni.
3/9 anonim válasza:
"Elmész bulizni és megcsókolsz egy lányt aki tetszik."
Aztán az feljelenti szexuális erőszak kísérletéért. Aha.
5/9 anonim válasza:
ugyan olyan mindtha 1 fiuval csokoloznál ;) csak lányal érzékiesebb!
6/9 anonim válasza:
Smárolj az egyik barátnőddel. Am semmi érdekes...ugyanolyan mint fiúval csak közbe nem érzel semmit, nem izgulsz fel
18/L
7/9 anonim válasza:
A nem vagy homar persze,igy szokott kezdodni!
Aki ilyesmirol almodozik abban elvan ultetve a betegseg !
Olyan ez mint a rak,ha nem kezelik idoben erejet veszi az egesz testben!
Amugy meg nekem sem jutott soha eszembe fiuval nyalcserezni,gondolom azert mert nem vagyok futotest,veled ellentetben!
8/9 anonim válasza:
Beszelj egy baratnoddel:) enis kiprobaltam baratnom baratnojevel, mert erdekelt, hogy milyen. O mar 4 csajjal smarolt. Ugyan olyan, csak erzekiesebb ahogy mar irtak:) nem bantam meg mert erdekelt:)
9/9 anonim válasza:
Amúgy tényleg, melegbárokban meg lehet próbálni, ha nem gond hogy a partnered kicsit rádizgul. Szerintem megértik, hogy csak ennyit akarsz, persze a számukat megadják, ha esetleg meggondolnád magad. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!