Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Min tudnám gyakorolni a csókolózást?
Figyelt kérdés
Másoktól olyanokat hallok, hogy pl szilva?
Ötleteket várok :S köszi
2013. szept. 26. 09:49
2/19 eztsetudtad válasza:
Ha fiu vagy akkor egy lányon ha lány akkor egy fiun...
Nem kell túl komplikálni szerintem.
4/19 anonim válasza:
Esetleg mutatóujj behajlítva?
5/19 A kérdező kommentje:
lány vagyok...
de félek, hogy rosszul csókolok.
2013. szept. 26. 10:09
6/19 anonim válasza:
Mondták már, hogy rosszul csókolsz? Ha még nem csókolóztál, akkor meg felesleges ezen ennyire izgulni. Az első előtt mindenki kicsit idegesebb, de amikor megtörténik, akkor úgysem azon fogsz aggódni, hogy jól csinált, hanem a pillanatnak élsz majd.
8/19 A kérdező kommentje:
még nem csókolóztam :S ezért izgulok, nehogy bénázzak... és amatőrnek higgyen a srác.
2013. szept. 26. 10:31
9/19 anonim válasza:
pedig akárhogy nézzük amatőr vagy :) De ez nem gond, mivel az elsőnél szinte mindenki bénázik, de majd belejössz.
Úgy is ráérzel majd az ízére
10/19 A kérdező kommentje:
tudom, hogy az vagyok, de azt nem akarom, hogy annak tűnjek elsőre :D tehát improvizálni akarok. azért tartom kissé cikinek, mert már 19 vagyok :/
2013. szept. 26. 10:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!