Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Min tudnám gyakorolni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Min tudnám gyakorolni a csókolózást?

Figyelt kérdés

Másoktól olyanokat hallok, hogy pl szilva?

Ötleteket várok :S köszi

2013. szept. 26. 09:49
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
88%
szerintem ez becsülendő h 19évesen még "amatőr" vagy, nem pedig egy ribi
2013. szept. 26. 10:52
 12/19 anonim ***** válasza:
Csoktanfolyam indul nálam egyéni foglalkozásokkal! Sürgös jelentkezéseket még elfogadok! (Jelentkezés priviben:-)))
 13/19 anonim ***** válasza:
Most lesz az első? Ne aggódj miatta, egy idő után rá fogsz érezni, és ha van töke a srácnak, akkor sem hagyja abba, hogy ha az elején nem vagy magabiztos. Szerintem nyugodtan éld át a pillanat varázsát, nem lesz baj, ezt garantálom!
 14/19 anonim ***** válasza:
Tudod mi szokott általában beválni, legyen szó akármiről? Ha úgy adod elő, mintha tudnád, miről van szó. Legyél magabiztos, ne lássa rajtad, hogy tartasz ettől. Amikor meg csókolózol valakivel, úgysem csak rajtad áll a dolog. Lehet, hogy a srác is béna, nem tudhatod. :) Egyébként jártok?
2013. szept. 26. 10:54
 15/19 A kérdező kommentje:

nem veszek részt csóktanfolyamon. de azért rendesek vagytok, és önzetlenek, köszi! :D

az miatt nem is izgulok, hogy kinevetne vagy hasonló, mert nagyon kedves és megértő srác. csak hát akkor is... :)

2013. szept. 26. 10:55
 16/19 A kérdező kommentje:

nem nem, ő már tapasztalt egyén. :D

még nem járunk, randira megyünk, de kijelentette, hogy már megakar csókolni, és meg is fog, mert már nem bírja ki :D ő 21 éves.

amúgy a magabiztosságra már gondoltam én is. hogy kezdeményezőbb leszek, mint ő, magamhoz húzom, és lesmárolom :D

2013. szept. 26. 10:58
 17/19 anonim ***** válasza:
Céltudatos egyén a srác. :D Szerintem amúgy simán megcsinálgatod, hogy te kezdeményezel. Aztán lehet, hogy amíg te ezen töröd a fejed, hogy mikor is lehetne erre sort keríteni, ő fog "letámadni". :)
2013. szept. 26. 11:00
 18/19 A kérdező kommentje:
lehet :D kitudja?!
2013. szept. 26. 11:04
 19/19 anonim ***** válasza:

Én minden fiúnál elbénázom az elsőt, de am sosem panaszkodtak. Jah és nekem is van 1 baratnőm, aki 20 és még ő sem csókolózott senkivel sem, és ő is pont emiatt izgul.

De előbb-utóbb belejön és te is, csak nyugi! :)

2013. szept. 26. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!