Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Min lehet gyakorolni a csókolózást?
Figyelt kérdés
Ne írjátok, hogy ti szívesen lesztek az ala,y! Olyannal akarok először csókolózni, akit nagyon-nagyon szeretek! Már van kiválasztottam.
Már volt több barátnője is, nem akarok bénázni. Hogy kell, min gyakoroljam? Igaz, hogy ösztönösen jön, vagy van olyan, aki elbénázza?
17L
2013. jún. 15. 18:22
1/7 anonim válasza:
van olyan is, aki elbénázza, emberfüggő
2/7 anonim válasza:
Nekem eleinte ösztönösen jött de béna voltam. Majd sikerült megtanulni nem olyan nagy dolog ez.-_-
3/7 anonim válasza:
Az első csók általában ügyetlen, de szerintem örülni fog neki, hogy te ő lesz neked az első.
4/7 anonim válasza:
Hát,pedig csak élő emberen lehet gyakorolni.
6/7 anonim válasza:
rajta gyakorold
neki nem lesz semmi baja ha "elbénázod"
csak mégjobban fog örülni, hogy övé lehetett az első csókod
7/7 Emberek válasza:
én így jártam ugyanez a szitu, csak fiatalabbak vagyunk.
nem úgy jött össze az a csók, ahogy azt elképzeltük. a lényeg, hogy ne parázz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!