Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van esélyünk együtt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esélyünk együtt?

Figyelt kérdés
Van egy srác az életemben kit most már 10hónapja ismerek. Úgy igazán szeptember óta vagyunk nagyon nagyon jóba. De én már jó ideje szeretem. akkor volt idő mikor sokan mondták hagyjam már a francba, próbáltam elfelejteni de nem ment nagyon nem. Október óta teljesen összenőttünk és nagyon jóba vagyunk. napi msn, sms-ek, hívások... Már mondta hogy szeret, de van benne egy kis bizonytalanság mert keveset vagyunk élőben együtt. kicsit messze lakik, ahhoz hogy napi oda vissza út legyen, de ott aludni meg az anyukája nem engedi.nagyon szeretném őt, az életemet jelenti és más nem kell!!és mindig mondja hogy szeret, csókol. mi legyen mit tegyek?hasonló sztorik is érdekelnek! csak kérlek segítsetek
2009. dec. 9. 20:48
 1/1 anonim ***** válasza:

Azt ajánlom,ha szereted ne gondolkodj,lépj.....Bármit megadnék ha most azzal a fiúval lehetnék akit tiszta szívemből lelkemből szeretek és tudom hogy ő is engem.....csakhát mindkettőnknek van kapcsolata először azt kell rendezni.

De nektek csak a távolság van amit le lehet győzni....

Sok sikert.

2009. dec. 9. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!