Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bele örülök a szeretet hiányba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bele örülök a szeretet hiányba egy 2 éves kapcsolat után. Úgy érzem már nem birom, legjobb lenne egy ölelés ami mindig ott lehetne "megvigasztalna". Mit tegyek? 17/L

Figyelt kérdés
A személyen már túl estem ha lehet úgy mondani. Csak az az érzés nagyon hiányzik... Úgy érzem én ebbe már bele örülök.
2014. febr. 18. 00:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen... és? Miben segíthetünk? Ismerkedni akarsz vagy mi? Mozdulj ki a barátnőiddel, jobb ötletem nincs.
2014. febr. 18. 00:14
 2/7 anonim ***** válasza:
korán kezdted... 30 éves korodra kiéghetsz
2014. febr. 18. 00:14
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem ismerkedés a célom, ide már nem.lehet úgy kérdést kiírni hogy nem az a célom?
2014. febr. 18. 00:16
 4/7 anonim ***** válasza:

20 évesen még nem volt senkim

túléled

2014. febr. 18. 00:18
 5/7 anonim ***** válasza:
Mindenre kaptál választ, jó éjt. Álmodj szépeket.
2014. febr. 18. 00:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem is ugyan ez a problémám.. 3 és fél éves kapcsolatom ért véget nemrég. A lányon úgy gondolom hogy túl vagyok, nem ő hiányzik hanem az hogy legyen valakim. Találkozgattam lányokkal de nincs nagyon kedvem feszengve ismerkedni..
2014. febr. 18. 00:33
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerezz be egy kutyát, de ha lehet, akkor kettőt... vagy valami kisállatot.
2014. febr. 18. 00:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!