Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen normális hogy valaki ott aludjon a párjánál?
Ez csak úgy érdekelne,mert hallottam hogy az egyik osztálytársamnál ott aludt a pasija hétvégén,és meglepődtem.
9.-es vagyok.
18 alatt szerintem nem való ilyen intim dolog a fiataloknak. Ez a párkapcsolat egyik szintje. Ami a tinikapcsolatokba szerintem nem fér bele.
Amúgy meg addig amíg a szülők tartanak el, addig az van amit mondanak. Engedélyt lehet kérni, csak nem biztos hogy kap a gyerek.
Én nem kértem, inkább hazudtam hol alszom.(barátnő) Nem volt kedvem a drámázáshoz. Sose derült ki, de ez akkor sem jó módszer. Ha más lett volna kapcsolatom a szüleimmel, ők máshogy állnak hozzám, akkor én is őszintébb vagyok hozzájuk...(n 28)
Lányos apukaként mondom, hogy inkább itt aludjon a fiú, mint valahol az árokparton kelljen szerencsétlenkedniük
És szerintem már a te korod igen csak esélyes....
36F
na hát akkor jó szülei lehetnek ha már megengedték neki...
Ilyenkor nem tudom eldönteni,hogy velem vagy másokkal van gond :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!