Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normális? ( többi lenn) 18/L
Nem akarok semmi rosszat belemagyaráznia dologba de napi 1 sms vagy pár perc telefonon ennyi ideje kell hogy legyen.
Mond el neki hogy ez bánt téged.
Láttátok már egy profi sportoló napirendjét?
Nem sok plussz dolog fér abba bele.
Kérdező, vagy megszokod, vagy keress átlagos pasit.
Amikor kevesebbet foglalkozik az ember a másikkal, akkor derül ki, az emnnyire szereti igazából.
Te szereted annyira, hogy ezt kibírd?
Ha egyszer dolga van az embernek, miért nem lehet megérteni, hogy dolga van?
ezek a nők...
(egy elfoglalt ember)
Mégis minek hívná föl? Csak egy lány a sok közül. Csapattársamnak is több barátnője van, kezeli őket... És nincs nagyon idő telefonálgatni... Nekünk reggel suli, ebéd, vissza koleszba, öltözés, laza bemelegítés, edzés.
És bizonyos napokon más más plusz edzésfajta van, erőnléti, taktikai, stb... És ezek után holt fáradtan telefonálgasson valaki?
Ahol meghallgathatja, hogy mekkora tapló, mert Csak egyszer telefonál... Inkább csocsó az előtérben, vagy dumálás a haverokkal... Akik megértik...
7. vagyok, nekem jelenleg nincs barátnőm, nem tudom mit éltek át, nekem nem nagyon hiányozna. Mondjuk most tök jó, mert téli szünet van (bajnokság), és nincsenek hétvégén meccsek-------->BULI :) ------------> Punci
Nem nehéz megkapni a mai lányokat, ezen a honlapon is olyan ri bancok vannak, full poén.. xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!