Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez normális? (...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez normális? ( többi lenn) 18/L

Figyelt kérdés
a barátom nagyon elfoglalt mert profi sportoló. heti 1x találkozunk, de azt mondta ez neki nem akadály. az a baj hogy néha azt mondja ngyon szeret, máskor meg napokig nem keres és úgy érzem nem érdeklem.. tudom hogy sok dolga van de szeritem mégse szabadna ezt éreznem. nem tudom mit csináljak
2014. jan. 29. 19:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Igazából simán lehet valaki annyira elfoglalt, hogy nincsen ideje folyamatosan bájcsevegni.

Én pl munka + iskola + edzés mellett esélytelennek látom, hogy napközben bármit kommunikáljak bárkivel, akivel nem vagyok munkakapcsolatban.

Esténként pedig max facebookra van erőm, telefonálni végképp nincs, mert az full leköti a figyelmem és nem tudok közben mást csinálni. Tudom, hogy bunkón hangzik, de ez van. Mindemellett szeretem a barátnőmet, heti 2-3x találkozunk, de nekem sincs túl sok időm.

2014. jan. 29. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!