Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Észrevettétek már, hogy ezen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Észrevettétek már, hogy ezen az oldalon minden srácnak minimum 20 centis farka van, minden második tinilány biszex, mindenki Győrben vagy Debrecenben lakik és minden lánynak késik a menstruációja? :D (Ti milyen hasonló jelenségeket tapasztaltok? )

Figyelt kérdés
Igen ez egy ilyen gúnyosabb kérdés akartam kiírni, kicsit kifigurázni a Szerelem, szex kategória sajátosságait az eddigi tapasztalataim alapján. Kíváncsi vagyok ti milyen hasonló dolgokat vettetek itt észre, hátha sikerül megmosolyogtatni. :D
2014. febr. 17. 20:07
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:

El ne feledkezzünk a "Terhes vagyok?" kérdésekről se! :D

(Kikérem magamnak én Veszprémi vagyok. :D )

2014. febr. 17. 20:48
 32/42 A kérdező kommentje:

#30: Igen, azokból tényleg sok van. Nem ítélem el őket, de meleg pasis kérdésekből egy rakás van, de mondjuk leszbikus kérdésből alig. :D Szóval kicsit furcsának tartom az arányt, de mindegy

#31: A terheses kérdések fele kamu, de így is van, amiken jót lehet derülni. Veszprémi vagy? :O Akkor te nem is létezel. :D

2014. febr. 17. 20:55
 33/42 anonim ***** válasza:

Igen, néha én is ezt érzem! :D Nem mellesleg biszex sem vagyok és a menstruációmmal is minden rendben. :D

31#

2014. febr. 17. 21:00
 34/42 anonim ***** válasza:
A kedvencem ez volt: A barátom odadörzsölte a nemi szervét a p.ncimhoz, lehetek terhes? :-DD Ááááá.
2014. febr. 17. 21:02
 35/42 anonim ***** válasza:
Nekem meg az amikor: "Megvakartam a herémet majd megujjaztam a barátnőm, lehet terhes?" :D Neeeeee..
2014. febr. 17. 21:05
 36/42 fahéjas Alien ***** válasza:

A nőgyűlöletet is kihagytad' meg' hogy minden nőnek csak a pénz meg a kocsi stb számít, szóval a megkeseredett hímek táborát.

:)

2014. febr. 18. 05:06
 37/42 anonim ***** válasza:
Itt sok a győri lány? jobban kellene figyelnem úgytűnik, jah lehet, hogy meg se néztem a 20 év alattiak kérdéseit :)
2014. febr. 18. 07:55
 38/42 A kérdező kommentje:

#34 és #35: Na, a hülye kérdésekkel is Dunát lehetne rekeszteni. :D

#36: Valóban, így belegondolva sok itt a nőgyülölő pasi/fiú, akik egy-egy negatív élmény hatására le akarják járatni az egész női társadalmat. Teszik ráadásul mindezt egy anonim oldalon. :D

#37: Én már legalább kilenc győri lánnyal összefutottam itt.

2014. febr. 18. 17:23
 39/42 anonim válasza:
Kedves kérdező hány éves vagy?:) sok mindent jól látsz.:D
2014. márc. 16. 08:09
 40/42 anonim válasza:
Meg a 13 évesek társkereső hirdetései
2014. márc. 24. 20:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!