Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Észrevettétek már, hogy ezen az oldalon minden srácnak minimum 20 centis farka van, minden második tinilány biszex, mindenki Győrben vagy Debrecenben lakik és minden lánynak késik a menstruációja? :D (Ti milyen hasonló jelenségeket tapasztaltok? )
El ne feledkezzünk a "Terhes vagyok?" kérdésekről se! :D
(Kikérem magamnak én Veszprémi vagyok. :D )
#30: Igen, azokból tényleg sok van. Nem ítélem el őket, de meleg pasis kérdésekből egy rakás van, de mondjuk leszbikus kérdésből alig. :D Szóval kicsit furcsának tartom az arányt, de mindegy
#31: A terheses kérdések fele kamu, de így is van, amiken jót lehet derülni. Veszprémi vagy? :O Akkor te nem is létezel. :D
Igen, néha én is ezt érzem! :D Nem mellesleg biszex sem vagyok és a menstruációmmal is minden rendben. :D
31#
A nőgyűlöletet is kihagytad' meg' hogy minden nőnek csak a pénz meg a kocsi stb számít, szóval a megkeseredett hímek táborát.
:)
#34 és #35: Na, a hülye kérdésekkel is Dunát lehetne rekeszteni. :D
#36: Valóban, így belegondolva sok itt a nőgyülölő pasi/fiú, akik egy-egy negatív élmény hatására le akarják járatni az egész női társadalmat. Teszik ráadásul mindezt egy anonim oldalon. :D
#37: Én már legalább kilenc győri lánnyal összefutottam itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!