Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Észrevettétek már, hogy ezen az oldalon minden srácnak minimum 20 centis farka van, minden második tinilány biszex, mindenki Győrben vagy Debrecenben lakik és minden lánynak késik a menstruációja? :D (Ti milyen hasonló jelenségeket tapasztaltok? )
Figyelt kérdés
Igen ez egy ilyen gúnyosabb kérdés akartam kiírni, kicsit kifigurázni a Szerelem, szex kategória sajátosságait az eddigi tapasztalataim alapján. Kíváncsi vagyok ti milyen hasonló dolgokat vettetek itt észre, hátha sikerül megmosolyogtatni. :D2014. febr. 17. 20:07
11/42 anonim válasza:
de az a buli, h a debreceniek nem találják a debrecenit... komárom megyéből csekély a megjelenés..
12/42 Pain for Pleasure válasza:
Azt kihagytad, hogy itt mindenki normálisnak mondja magát. :D
13/42 A kérdező kommentje:
#10 és #12: Jogos, jogos. :D Itt a legtöbb srác tök jó fej, normálisan néz ki, jól bánik a hölgyekkel, mégsem értik, hogy miért nincsen párkapcsolatuk, miért szüzek stb.
2014. febr. 17. 20:13
14/42 anonim válasza:
A csajok vannak ilyen vidéki nagyobb városokban, a fiúk meg szinte mind Pestiek.
15/42 A kérdező kommentje:
Hoppá, most látom, hogy kicsit kuszán fogalmaztam meg a kérdés leírását, elnézést mindenkitől, akit esetleg ez zavart!
2014. febr. 17. 20:15
16/42 anonim válasza:
jó megfigyeles :) te meg mit jelentgetsz,csíra?!
17/42 anonim válasza:
Én pl csabaiakat nem találok ezen az oldalon
15/L
(A felhasználónév hosszú történet)
18/42 anonim válasza:
Sok srác 22 éves és ismerkedne.
Avagy ronda és csak azért nincs csaja, mert mind felszínes.
Jönnek az újabb és újabb kezdő testépítők és mitkellcsinálnihogykelltáplálkozni
Meg úgy nagy általánosságban mindenki azt hiszi hogy mi van, de senki nem akar innen hova menni.
19/42 anonim válasza:
Én tényleg győri vagyok. De esküszöm hogy még nem találkoztam itt nagyon győri emberrel. Inkább Szeged, Miskolc, Békéscsaba, Debrecen és persze BP.
20/42 anonim válasza:
Jajj ne!
Én Szolnok megyében lakok, nem vagyok biszex és nem késik a menstruációm!
Akkor én most egy szörny vagyok?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!