Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! A smink mennyire lényeges egy nőn?
A férfiak a minimális sminket nem veszik észre (pl színezett hidratáló, púder, kis pirosító, korrektor a szem alá és/vagy pattanásra, barna szempillaspirál), a szolidabbnál már érzékelik, hogy mintha lenne valami. És a fullos sminknél oszlik a banda. Az egyik fele szerint szép, a másiknak már vakolat és ugyebár vannak a tényleges vakolatok.
Én a fent leírt minimál sminket követem fekete szempillaspirállal (mert jókat röhögök azon, hogy műnek nézik egyesek a saját, gyári szempilláimat) és az esetek többségében a púdert kihagyva és máris nem úgy nézek ki, mint egy háromnapos vízihulla, mert péntekre kb elérem azt az állapotot a napi 5-6 órás alvással. A barátom reggel nem ijed meg, de én rettenetesen mikor belenézek a tükörbe és nem szeretném a gyerekeket ijesztgetni az utcán :)
23 N
fontos, sztem az igényesség alapja h szépen sminkeljen egy lány.
ebbe persze az is beletartozik h ne essen túlzásokba se, ne legyen vakolat, mert az ugyanúgy igénytelen, mintha nem sminkelne.
24/F
Szóról-szóra, pontosan ahogy írtad, kedves kérdező :)
Csak kérdőjelek nélkül! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!