Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! A smink mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! A smink mennyire lényeges egy nőn?

Figyelt kérdés
Inkább az összhatás ,a szép alkat ,nőies kisugárzás , alakhoz illő öltözék az ami szép ,ha nőröl van szó ? A feltünő, tökéletes smink nem lényeg , nincs jelentősége ,sőt nem is tetszik ?

2014. febr. 17. 11:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem gond a van rajta egy kicsi az arcot szoktam megnézni mindig elsőnek egy lányon úgyhogy az legyen természetesen szép de ne 2 kiló sminkel az már zavar.
2014. febr. 17. 12:43
 12/14 anonim ***** válasza:
83%

A férfiak a minimális sminket nem veszik észre (pl színezett hidratáló, púder, kis pirosító, korrektor a szem alá és/vagy pattanásra, barna szempillaspirál), a szolidabbnál már érzékelik, hogy mintha lenne valami. És a fullos sminknél oszlik a banda. Az egyik fele szerint szép, a másiknak már vakolat és ugyebár vannak a tényleges vakolatok.

Én a fent leírt minimál sminket követem fekete szempillaspirállal (mert jókat röhögök azon, hogy műnek nézik egyesek a saját, gyári szempilláimat) és az esetek többségében a púdert kihagyva és máris nem úgy nézek ki, mint egy háromnapos vízihulla, mert péntekre kb elérem azt az állapotot a napi 5-6 órás alvással. A barátom reggel nem ijed meg, de én rettenetesen mikor belenézek a tükörbe és nem szeretném a gyerekeket ijesztgetni az utcán :)

23 N

2014. febr. 17. 16:52
 13/14 anonim ***** válasza:

fontos, sztem az igényesség alapja h szépen sminkeljen egy lány.

ebbe persze az is beletartozik h ne essen túlzásokba se, ne legyen vakolat, mert az ugyanúgy igénytelen, mintha nem sminkelne.

24/F

2014. febr. 18. 23:19
 14/14 anonim ***** válasza:

Szóról-szóra, pontosan ahogy írtad, kedves kérdező :)

Csak kérdőjelek nélkül! ;)

2014. febr. 19. 00:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!