Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Látjátok a smink mögött...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Látjátok a smink mögött a nőt is? Vagy az nem lényeges senkinek?

Figyelt kérdés
2009. nov. 21. 20:50
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Én úgy vagyok vele, hogy ki nem állhatom a kifestett nőket. Nem a festéktől lessz szép... nem fogtam eddig sem fel, nem is fogom valószínüleg.
2009. nov. 21. 20:52
 2/23 anonim ***** válasza:
90%
Én speciel nem bírom azokat a csajokat (smink ladyk), akiken egy tonna smink van.
2009. nov. 21. 20:53
 3/23 anonim ***** válasza:
Én sem az agyonfestett, kilónyi sminket használó nőket szeretem, hanem a természetesen vonzó, ápolt nőket.
2009. nov. 21. 21:03
 4/23 anonim válasza:
Mindenkivel egyetértek, hanyagoljatok a sminket, csak ti lányok gondoljatok így, hogy ettől szebbek lesztek.
2009. nov. 21. 21:06
 5/23 anonim ***** válasza:

Én imádok sminkelni és mögöttem szinte kivétel nélkül meglátják.Pedig ha valaki akkor én aztán pacsulizom magam:DEz a napom fénypontja.Persze aki nem vált veled egy szót sem az nem fogja látni.Aki meg úgy szeret ahogy vagy ,azt meg nem érdekli sminkkel vagy anélkül.

Ja bocsi hogy nem fiú vagyok.

2009. nov. 21. 21:07
 6/23 A kérdező kommentje:

Egyetértek! De akkor miért festik magukat néha gusztustalanra?

A szolid smink persze elmegy.

2009. nov. 21. 21:07
 7/23 anonim ***** válasza:
Az mit jelent hogy gusztustalanra???
2009. nov. 21. 21:23
 8/23 anonim ***** válasza:
75%

Bocsánat, hogy lányként válaszolok, de az a véleményem, hogy a legtöbb férfit -tisztelet a kivételnek- nem érdekli mitől néz ki úgy a nő, ahogy kinéz. Azt látja, hogy egy "bombanő" van előtte és nem érdekli, hogy azt hogyan is érte el.

Egyik alkalommal volt itt fórumon két kép egy nőről. Az egyik képen hétköznapi sminkbe volt, a másikon meg teljes puccban (kissé photosopposan). Mondanom sem kell, hogy az elsőn ronda volt, a másodikon meg gyönyörű szép. És amikor megmondtam a véleményem, miszerint gáz, ha valaki csak így tud szép lenni, akkor a kérdező azt mondta, hogy ő nem érdekli mitől szép.

Én ezt a való életben is így látom. Sokszor nem látnak a smink mögé. Aki nagyon sminkkel az legtöbbször valamit el akar rejteni. Persze ez nem a szolid sminkre vonatkozik.

2009. nov. 21. 21:51
 9/23 anonim ***** válasza:

a tucatpasikat valsz tényleg nem érdekli hogy mitől néz ki úgy ahogy, én nem vagyok tucat, és kifejezetten nem szeretem ha kivan festve egy lány, sima hétköznap is. de ugyanígy én a természetellenesen szőkére vagy feketére festett hajat se birom, a természetesség sokkal vonzóbb számomra

konkrétan a kérdésre: a smink mögött kevésbé látom a nőt, pontosabban a sminktől nem látom a nőt mert eltakarja, tehát így nem is érdekel :)

2009. nov. 21. 22:53
 10/23 anonim ***** válasza:

Én is csatlakoznék a sminkellenesek klubjához.

Bár egy kicsi alapozás meg szempillaspirál az belefér, de ezek a lila, zöld, rózsaszín...szemkifestések borzalmasak tudnak lenni. A rúzst meg szájfényt is feleselegesnek tartom, és még az ízük is rossz:D Koncentráljatok inkább a hajatokra, ha már készülni akartok. Az arc karakteréhez illő szép hajjal szerintem sokkal jobban meg lehet fogni a tekinteteket. Ez a mai sminkelés néha elrisztó tud lenni számomra.

Ja a kérdésre válaszolva: ha elég fény van és egy két szót beszéltünk..össze tudom rakni a képet a nőről :D

(A piros körmöktől meg egyenesen hányingerem van, bár ez talán nem ide tartozik :)

2009. nov. 21. 23:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!