Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Látjátok a smink mögött...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Látjátok a smink mögött a nőt is? Vagy az nem lényeges senkinek?

Figyelt kérdés
2009. nov. 21. 20:50
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Szerintem leheletnyi festék elkellhet de nagyon kevés.nemkell orr-ba szájba sminkelni

A természetesség a fő:)

2009. nov. 21. 23:56
 12/23 anonim ***** válasza:
én az orrba-szájba sminkelők közé tartozok és hopp nem rejtegetek semmit.Egyszerűen így érzem jól magam.És drága apukám szerint az a nő a legszebb aki jól érzi magát a bőrében.Lehet sminkes vagy smink nélküli.
2009. nov. 22. 11:05
 13/23 anonim ***** válasza:
21/L: Nagyon ritkán sminkelem magam, és még sminknek sem nagyon lehetne nevezni. Ugyanis egyáltalán nem használok sem alapozót sem semmi ilyet. Csak szempilla spirál, és maximum még szemceruza.. ennyi És azt is megmondom miért, mert így mikor mások meglátnak néha ebben az enyhe sminkben, azt látják: úúú de csinos és szép vagy. Viszont ha egy csaj nap mint nap kiló vakolattal jár és egyik nap véletlenül nincs ideje magát kifesteni akkor megijeszt, mi több lehet meg se ismered. Én pedig inkább a ritka de hatásos dolgot választom. És még egy megjegyzés: nagyon gáz mikor egy nőn a sok sminktél nem látszódnak a természetes arc gyűrődések, pl a szemnél mikor mosolyog/nevet az ember.. remélem értitek miről beszélek
2009. nov. 22. 11:06
 14/23 anonim ***** válasza:
nekem az olyan sminkes csajok jönnek be akik pl: egy buliba mennek és a hajukhoz meg ruhájukhoz illően kisminkelik magukat, az szexi, de hogy mindennap tonna sminket rak magára az nem!
2009. nov. 22. 17:59
 15/23 anonim ***** válasza:
huuuu hát képzeld volt olyan hogy korrektornál több időm nem volt és nem kapott szívrohamot senki.És igen imádom magam kenni mert imádom amikor megnéznek az utcán.Élek halok a magassarkúért a jó ruhákért egyátalán a ruhákért.Nem nézem le aki nem festi magát.Mert ha neki így jó akkor egészségére.De ne mondja nekem senki hogy nem akarna néha eszméletlen dögös sminkben patent ruhában kibújni a bőréből.És főleg engem ezért ne nézzen le senki.Mert így is van aki szeret és meglátja azt aki a smink mögött van.Azt a lányt aki este lemossa a festéket és kibontha a haját és nem bányarém csak kicsit furcsa.Azt aki reggel lót fut és legalább 6 ruhát próbál fel.Azt a lányt aki szeret kihívóan viselkedni és bármit kimondani.És nekem csak az az egy vélemény számít,mert ő úgy szeret ahogy vagyok.És bátran felvállal azok előtt a lányok előtt akik ribancnak hívnak mert sminkelem magam és műkörmöm van.ÉS miért mer felvállalni???Mert látja zt aki mögötte van.
2009. nov. 22. 18:19
 16/23 anonim ***** válasza:

Kedves 18.19!

Jozan ész...A KUR******is szeretik ezt csinálni..

További jó sminkelést!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2009. nov. 24. 20:28
 17/23 anonim ***** válasza:

18.19 vagy mert őis olyan.....xD

Amugymeg Alapból eggy szép lányra nemkell sok festék nagyon picike kell csak ebből adódóan ronda lehecc ahogy elképzeltelek én meg nem fordulnék utánad az tuti....

Ugy fested magad mint ahogy én panírozom a húst...xDDDDDD

gagyivagy...na csá. 17/F

2009. nov. 24. 20:31
 18/23 anonim ***** válasza:
Még jó hogy vn aki megnézzen....és ilyen parasztok tapló tekintetére nincs szükségem.....gyökér
2009. nov. 24. 20:42
 19/23 anonim ***** válasza:

Ugyannmár nekem viszont van rólad..és közöltem is.

Minden okot megadtál rá amit írtál tiszta baromság eggy lány arca legyen már természetes ok.szempilla festék nem probléma meg eggy kis ceruza de más ne ruzs,nagy karika a fülbe:S,full pvc csillogású műbörcuccok,csillogós magassarkú,nagy műbőrtáska basszus kiráz a hideg.....

ahelyett hogy szép testre álló farmer valami jó kis felső,kabát nem szőrős kapucnis csillogós hanem olyan szép cucc..kockás stb..szép tekintet és formás alkat az azért..

de eltom képzelni milyen stílus áll a ruhádhoz az ember eszébe azjut nahh mégeggy finnyás pi**** eggy nap alatt éhen pusztulna ha kiraknák eggy kajával teli szigetre...vágod itt az ész.

17/F

2009. nov. 24. 21:19
 20/23 anonim ***** válasza:

hát képzeld el hogy ma hogy voltam felöltözve és ez jellemző rám.

Farmer(az a mindenem)Lehet a cipőm nem tetszett vona ,magassarkú tornacipő,övtáska meg egy kabát.

A bőr szerkóktól kiráz a hideg gyűlölöm őket mint a bűnömet.Egy egyedül ami igaz rám hogy szeretem sminkelni magam.és a szemceruzán meg a szempillaspirálon kívül szemhéjfesték is van rajtam.A csillogót meg azért vágom hogy utcán elég gáz.

És nem vagyok béna magatehetetlen lány sportsuliba jártam rendészeti fakultáción,tehát voltam túlélőben,persze nem élesben.Éltem egyik napról a másikra,éltem télen 10 fokos lakásba mire eljutottam idáig a saját erőmből.TEhát attól hogy csinosan öltözök meg ilyenek nem vagyok gyenge mint a harmat...lám,lám ennyit tesz ha valakit elítélünk.

2009. nov. 25. 20:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!