Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! A smink mennyire lényeges egy nőn?
Utálom a sminket. A festett hajat, a műkörmöt, a műszempillát... meg kb mindent, aminek a neve művel kezdődik. Engem az se érdekel, ha szeplős, pattanásos vagy akármilyen, de ha sminkelt, az jobban taszít bármi másnál.
23/F
Az a lényeg, hogy amikor szex után másnap reggel felébred mellettem, akkor tetsszen nekem :)
Amúgy egy alap smink főleg inkább a szem körül az lehet előnyös is, jobban kiemeli a szemet, úgymond figyelemfelkeltőbb. De nem fontos.
Lényeges.
Hogy NE legyen rajta.
Ha nincs, sokkal szebb tud lenni egy nő, és természetes is.
:D Én komolyan nem is tudom ,minek sminkelünk mi nők . Ezek szerint felesleges . Lehet ,hogy magunk miatt vagy a többi nővel versengünk .
Persze van az a smink ami már vakolat az persze szerintem sem szép , de kiemelni a szemeket pl, én nagyon szeretem .
Érdekes ,hogy ez a férfiakat nem érdekli , ez a tapsztalatom és most ti mind meg is erősítettétek ezt .
Azért egy alap smink, szemceruza, szempillaspirál nagyon fel tudja dobni a tekintetet.
Nekem nincs bajom a sminkkel, csak ha túlzásba viszik: Az alapozó+púder+pirosító/barnító/mittudomén műszempillával és festett szemöldökkel kombó már szerintem is hányinger.
A mostani barátnőmnek gyönyörű szemei vannak, és ha picit kihúzza+spirál akkor egyenesen le se tudom róla venni a szemem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!