Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! A smink mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! A smink mennyire lényeges egy nőn?

Figyelt kérdés
Inkább az összhatás ,a szép alkat ,nőies kisugárzás , alakhoz illő öltözék az ami szép ,ha nőröl van szó ? A feltünő, tökéletes smink nem lényeg , nincs jelentősége ,sőt nem is tetszik ?

2014. febr. 17. 11:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Összhatás és a természetes szépség a fontos!
2014. febr. 17. 11:55
 2/14 anonim ***** válasza:

Utálom a sminket. A festett hajat, a műkörmöt, a műszempillát... meg kb mindent, aminek a neve művel kezdődik. Engem az se érdekel, ha szeplős, pattanásos vagy akármilyen, de ha sminkelt, az jobban taszít bármi másnál.

23/F

2014. febr. 17. 11:57
 3/14 ASOT ***** válasza:

Az a lényeg, hogy amikor szex után másnap reggel felébred mellettem, akkor tetsszen nekem :)

Amúgy egy alap smink főleg inkább a szem körül az lehet előnyös is, jobban kiemeli a szemet, úgymond figyelemfelkeltőbb. De nem fontos.

2014. febr. 17. 11:57
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Lényeges.

Hogy NE legyen rajta.

Ha nincs, sokkal szebb tud lenni egy nő, és természetes is.

2014. febr. 17. 12:00
 5/14 anonim ***** válasza:
Sminktetoválás, én azt keresem! Az a szép, aki reggel is szép...
2014. febr. 17. 12:08
 6/14 A kérdező kommentje:

:D Én komolyan nem is tudom ,minek sminkelünk mi nők . Ezek szerint felesleges . Lehet ,hogy magunk miatt vagy a többi nővel versengünk .

Persze van az a smink ami már vakolat az persze szerintem sem szép , de kiemelni a szemeket pl, én nagyon szeretem .

Érdekes ,hogy ez a férfiakat nem érdekli , ez a tapsztalatom és most ti mind meg is erősítettétek ezt .

2014. febr. 17. 12:13
 7/14 Zakathol ***** válasza:
100%

Azért egy alap smink, szemceruza, szempillaspirál nagyon fel tudja dobni a tekintetet.

Nekem nincs bajom a sminkkel, csak ha túlzásba viszik: Az alapozó+púder+pirosító/barnító/mittudomén műszempillával és festett szemöldökkel kombó már szerintem is hányinger.

A mostani barátnőmnek gyönyörű szemei vannak, és ha picit kihúzza+spirál akkor egyenesen le se tudom róla venni a szemem.

2014. febr. 17. 12:20
 8/14 A kérdező kommentje:
:) Jeeej , szóval azért csak nem teljesen felesleges dolog a smink .
2014. febr. 17. 12:31
 9/14 Zakathol ***** válasza:
100%
Sok férfi szerintem fel se tudja mérni, hogy kin van egyébként smink és kin nincs. A természetes, szolid sminkre simán rámondja a többség, hogy "hát nincs is rajta smink" :D
2014. febr. 17. 12:37
 10/14 anonim ***** válasza:
A barátom a pici sminket szereti. De ha nincs kedvem épp aznap otthonra semmit sminkelni, azt se bánja. Ha elmegyünk valahová, szeretek csinos lenni, ennek örül is, de a négyfalközött nem bánja a természetes énem se.
2014. febr. 17. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!