Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok arról a lányról,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról a lányról, aki luxusprosti volt, és utána áttért a muszlim vallásra?

Figyelt kérdés

ismerősömről van szó,NEM RÓLAM!!!

nekem nAGyon unszimpatikus a dolog, annyira nevetséges.

Magyar a lány amúgy, a szülei is magyarok.

Minden nap imádkozik 5x, kendőt hord, eltakarja az arcán kívül mindnét, de korábban prostiként keresett pénzt.

2014. febr. 16. 13:50
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Mert nagyon felháborít ez a szituáció,azért foglalkozom vele, érdekelt mások ,hogy látják a dolgot.

Köszönök minden kommentárt.

2014. febr. 16. 14:58
 12/22 anonim ***** válasza:

Nem kell háborogni.

Amikor áttért az iszlámra, onnan fogva számít muszlimnak, az "előző életét" nem viszi be, vagyis TABULA RASA, tiszta lappal kezd. Nem kétszínűség, mert már abbahagyta a korábbi tevékenységét, biztosan megbánta a dolgait, nyilvánvalóan, de Allahu aalem.

2014. febr. 18. 18:05
 13/22 A kérdező kommentje:

Az is tabula rasa,hogy még most is hazudik a férjének,és ezt tervezi egy életen át?

jah és még akkor is prostiként dolgozott ,amikor már tervezte,hogy áttér a vallásra, csak még megkereste a pénzt,amit meg akart keresni.

2014. febr. 18. 18:56
 14/22 anonim válasza:
Ha áttérsz az iszlámra, Allah megbocsátja az összes būnödet.
2014. febr. 18. 22:59
 15/22 A kérdező kommentje:

értem,köszönöm a válaszokat!

Még azt nem értem,hogy akkor mért kell szüzen férjhez menni,ha teljesen mindegy,mert Allah mindent megbocsát?

Szabadon lehet hazudozni a házasságban?a férj elvette volna ,ha tudta volna ,hogy nem csak nem szűz,hanem rosszéletű is?

2014. febr. 19. 00:03
 16/22 anonim ***** válasza:
35%

Szóval gyilkolhatsz, qrválkodhatsz, stb, Allah majd letérdel és lecidáz érte. Na ez a vallásuk, grat nekik. Közben meg mészárolják a keresztényeket machete-vel allah nevében. Keresztények is csináltak csúnya dolgokat, de ami most megy az iszlám körül az nagyon durva.

Egy cimborám barátnőjét otthagyta az apja, és az anyja összejött egy arab orvossal. Mikor az arab arnyuka meglátogatta őket Mo.-n, a cimbim nem jöhetett el a saját barátnőjéhez (!), mert a vallásuk szerint csak egy férfi lehet a házban, az pedig az anyuka arab pasija.

Érted, ez mi? Eljönnek vendégként ide az országunkba, és akkor is a saját barom eszement vallásukhoz kell alkalmazkodni...Ez megy mindenhol, lehet menni Szaúd-Arábiába, olyan szinten elnyomják a nőket, hogy az elképesztő. Nő nem vezethet, nem járhat egyedül, állandóan csadort kell hordania stb..

Ennél már csak az gyomorforgatóbb, ha egy magyar nő veszi fel a vallást, majd bájolog az arab urának... Mikor meg kimegy hozzá, akkor egyből kutyaként megalázva kezelik majd. Hány ilyen történetet hallottam már...

2014. febr. 19. 00:30
 17/22 anonim ***** válasza:
Amúgy már házasságtörés (gyanújáért) is elüldözik az országból kb, ha fel nem koncolják a nőt. Ha kiderülne, hogy prosti volt... pfff. Onnantól nem számítana, hogy allah megbocsájt. Az arab férfiak nem sz*aroznak ám.
2014. febr. 19. 00:34
 18/22 anonim ***** válasza:
jól is teszik :D amúgy a keresztény valláshoz tapad a legtöbb vér.:)
2014. febr. 19. 00:40
 19/22 A kérdező kommentje:
Ámen! :)köszi 16-os,én is így gondolom, de azért szeretem meghallgatni a másik felet is, azért is érdeklődtem itt is.
2014. febr. 19. 14:12
 20/22 A kérdező kommentje:
Most nézem, hogy rosszul írtam ki a kérdést, így helyes:iszlám vallásra, vagy iszlámra.
2014. febr. 20. 00:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!