Fogalmam sincs mi van most nem éreztünk semmit nem volt jele egyszer érzi utána nem, utána megint. Most mi van?
Figyelt kérdés
A barátom tapasztalt..és úgy tudom csak akkor nem számít már egy lány szűznek ha szexuális úton átszakad a szűzhártya.. egyszer megnézte, hogy ott van-e még akkor mindketten éreztük, hogy ott van..de egyszer sem fájt soha és még nem is vérzett.. mikor pár napra rá megint megnézte már nem érezte, hogy ott lenne de én sem semmit. Viszont vannak olyan tüneteim, amik csak akkor vannak, ha túl korán kezdi egy lány a szexuális életet.. legalább is írt az internet valami ilyesmit. Ezek szerint már rég nem vagyok szűz.. viszont azt tudom, hogy sokkal vastagabb szűzhártyám van és sokkal fentebb az átlagnál.. 10 cm felett.. félek..2013. dec. 23. 17:34
1/4 anonim válasza:
szerintem beszélj a nődokiddal,mert ez így kissé zavaros!
2/4 A kérdező kommentje:
Hát igen..ez az egyetlen megoldás..de nagyon félek..:( szerintem már nem vagyok az.. :( de akkor csak lett volna valami jele, hogy nem... köszönöm!!!!!!!
2013. dec. 23. 17:42
3/4 A kérdező kommentje:
Az igaz, hogy nem az egészet fedi be a szűzhártya és az elsőnél vagy amikor megtörténik akkor csak arrébb kerül és nem fáj utána? Én most ezt olvastam.. Szóval még mindenkinek van..csak már nem ott.. én eddig ezt nem így tudtam o.O
2013. dec. 23. 17:48
4/4 anonim válasza:
igen doki az segíteni fog bátran kérdezzél:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!