Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról a lányról, aki luxusprosti volt, és utána áttért a muszlim vallásra?
ismerősömről van szó,NEM RÓLAM!!!
nekem nAGyon unszimpatikus a dolog, annyira nevetséges.
Magyar a lány amúgy, a szülei is magyarok.
Minden nap imádkozik 5x, kendőt hord, eltakarja az arcán kívül mindnét, de korábban prostiként keresett pénzt.
Dehogy vagyok az,kedves utolsó!
Ismerősöm akiről szó van szép, de ez hogy jön a kérdéshez?
A férje, nem tudja, hogy prosti volt természetesen, nagyon durvának tartom ezt a dolgot.
Szerintetek mit tenne a férje,ha megtudná?
A nő,akiről szó van, a keresztényeket lehordja, hogy mi milyen szemérmetlen ,bűnös emberek vagyunk...annyira idegest,hogy nem találok rá szavakat.
na akkor te rendes lányka vagy?:D prostikkal barátkozni sem szép dolog pedig!.Vagy én tévedek?
mondd el a férjének és annak a muszlim családjának ezeket a dolgokat :D Előszedik a kis baltát, a többit meg te elmeséled.:)
Csak évek múlva tudtam meg, már utálom az érintett nőt!
Pont amiatt, amiket írtam.
Olvastam a koránt is, nagyon durva dolgokat írtak benn pl. hogy megölhető az ember,bizonyos esetekben stb.
Viszont ez a nő, engem is elhordott mindféle bűnös léleknek,közben meg vallásos,tisztességes nő vagyok, ő meg eladta a testét, most férjhez ment,és most ő nagyon nagy valakinek érzi magát.
Én ugyan nem mondom el a férjének, nem akarok rosszat neki, amúgy úgy se hinné el,úgy érzem, mert teljesen más képet mutat a felesége neki, saját magáról. Tehát nem lehet kinézni belőle hogy prosti volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!