Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondja mar meg valaki minek egy 15-16 éves lánynak vagy fiúnak komoly kapcsolat? Hisz gyerekek meg!
Tudod már 11 évesen is komoly kapcsolatot akarnak,ezt a saját ismeretségi körömben tapasztalom :// én még barbiztam ő már pasizik... Viszont most már majdnem 18 vagyok és tényleg úgy érzem elég érett, és elkezdtem "keresgélni" már bocsánat de a korosztályom 20-ig bezárólag egy nagy 0 ennyi bunkó,beképzelt idiótát...a másik végén meg az önbizalom hiányos kockák. És szerintem ez pont azért van mert már 11 éves koruk óta komoly ill. komolytalan kapcsolatot keresnek.
És miért van ez így?? mert a szüleiknek közös vacsorára sincs idejük a gyerekeikkel,nemhogy elbeszélgetni bármiről is.
Egyébként meg a társadalom tulajdonképpen elvárja, az számít menőnek ha van csajod,pasid már 15 évesen.És amíg ez nem változik mindenki keresi az igazit már 15 évesen is.
(Dúlnak a hormonok, ezért. Vagy épp azért, mert mindenki másnak van. Vagy mert menő.) <-komolynak mondják, de ez semmi, pff... Egynapos "kapcsolatok" egymás után, gáz az egész!
Vagy mert nem kap sehonnan szeretetet, így keres valakit aki "segíthet" ebben! Ez a jobbik eset.
21-es vagyok
Remélem én is hogy megtalálom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!