Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudom, hogy igazán szerelmes vagyok, és nem csak vágyat érzek valaki iránt?
Normális válaszokat kérek szépen!
Azért tettem fel a kérdést, mert már 1.5 éve szeretek egy foglalt férfit és nem tudom feledni őt.
Én határozottan úgy érzem hogy igazán szerelmes vagyok belé, de sok helyen azt lehet olvasni, hogy a be nem teljesült szerelmek lehetnek akár vágyak is, stb.
Mi erről a véleményetek?
24/L
:D
Nő létemre nem kínálgattam magam. Egyszer sem hívtam fel őt telefonon amióta ismerem, mindig ő keresett engem ... Lecsapni a telefont meg nem fogom neki mert szeretem őt, érdekel hogy mi van vele. És nyilvánvaló számomra is, hogy miattam biztosan nem fogja ott hagyni a barátnőjét, mert 1.5 év alatt már ott hagyta volna rég, ha érezne irántam valamit.
De persze kedves utolsó válaszoló, gondolom te magadból indultál ki és azért írtál ilyen választ. De szerencsére nem vagyunk egyformák ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!