Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ez a pasi? Ugye hogy szexi? Bejön nektek is?
Szerintem marha szexi, minden pasinak így kéne kinéznie minimum... ugye egyetértetek velem?:)
17,58 örülök, hogy 15 létedre van ízlésed.
Ez már egy egészséges tini gondolkodásra vall.
16:33, meg a többi észlény:
Írtam már hogy mi a véleményem a normális válaszról, elfogadom ha nem tetszik ez a pasi de ezt normálisan is le lehet írni. Úgy látszik nektek ez nagyon nem megy.
Tudtam, hogy átlagembereknek nem fog bejönni, nem is ez volt a lényege az egész kérdésnek... de úgysem értitek meg SAJNOS.
Az meg hogy nem tetszik nektek a sok jókívánságom nem az én hibám. Ezentúl csak műkuki a seggetekbe akkor... remélem azzal nincs gond, elég élvezetes.
Nekem a Cinema Bizarre sosem jött be a japánoktól lenyúlt kamu Visual Kei imidzsükkel, viszont Luminornak jó hangja van, de külsőleg nekem sem jön be, mint ahogy a válaszolók nagy részének. Egyébként ne is reménykedj, semmi esélyed nála, nemcsak a távolság miatt, meg amiatt, hogy te egy senki vagy, de ezek mellett a mi hőn szeretett Luminorunk meleg mint a kályha.
Azt viszont kijelenteném, hogy a válaszadók közül "jó pasinak" ítélt Zac Efron, Jonas Brothers-es köcsög, Robert Pattinson meg a többi még annyira sem néz ki jól, mint Luminor.
De Voldemort tetszett:D
20:52 Megértem ha nem szereted a CB-t, én sem vagyok oda érte, az énekes hangja is rémes szerintem, csak Luminort szerettem benne.
És imádom a melegeket, a kedvéért csatolok fel kukit is, vagy varratok fel. Hehe... szép álmok ugye?;)
21:10 Kösz a bókot:]
A válaszaid:
De gonosz vagy te első... láncfűrészt beléd >.<
De vakok vagytok XD Olyan szép szemei vannak, mindjárt ideolvadok *__*
14:42 Hogy hágna meg téged egy jegesmedve...
14:43 Nem veszekedik itt senki, én kedves vagyok... elfogadom mindenki véleményét, az más dolog hogy legszívesebben éhező oroszlánok közé dobnálak titeket, de én csak jót akarok ezzel :P
A többi kedves válaszolónak meg: méteres műbrokit a hátsójába.
14:54 Ez gusztustalan -.- Különben se itt mutogasd a férjed xP
Hári Potter? Sosem hallottam róla. Az valami brazil szappanopera? :P
15:01 Ő is szexi, végignyálaznám bármikor xD
15:04 Na neee... Bruce Willis túl szőrös és kopasz, még anyukámnak sem jön be -.-
Hát ha senkinek nem tetszik legalább több marad nekem... ez is egy jó dolog XD
15:28 Belegondoltál már hogy ha mindenkit tarkón lőnénk aki nem tetszik akkor kihalna az emberiség? Nekem az emberek 90%-a nem tetszik. Nektek meg a maradék 10% :D
15:47 Milyen emoról beszélsz? XD Ha szerinted ő emo akkor nem néztél még szét eléggé. Én speciel 25 éves vagyok és letojom az emokat.
16:00 "Nekem sem tetszik!! :) De hát azért nem bántanám!! XD"
Köszi, valahogy így képzelem el az értelmes hozzászólásokat. A többieknek még van mit tanulni. Remélem mind elviselhetetlen kínok közt haltok meg (minél hamarabb). xD
16:05 Lelke? Mi vagy te léleklátó? Ez jó... manapság már külső alapján megmondják ki milyen ember XD Gondolkozz már el kicsit mielőtt baromságot írsz.
16:33, meg a többi észlény:
Írtam már hogy mi a véleményem a normális válaszról, elfogadom ha nem tetszik ez a pasi de ezt normálisan is le lehet írni. Úgy látszik nektek ez nagyon nem megy.
Tudtam, hogy átlagembereknek nem fog bejönni, nem is ez volt a lényege az egész kérdésnek... de úgysem értitek meg SAJNOS.
Az meg hogy nem tetszik nektek a sok jókívánságom nem az én hibám. Ezentúl csak műkuki a seggetekbe akkor... remélem azzal nincs gond, elég élvezetes.
20:52 Megértem ha nem szereted a CB-t, én sem vagyok oda érte, az énekes hangja is rémes szerintem, csak Luminort szerettem benne.
És imádom a melegeket, a kedvéért csatolok fel kukit is, vagy varratok fel. Hehe... szép álmok ugye?;)
21:10 Kösz a bókot:]
NA MILYEN VISSZAOLVASNI???
Gondolkodj el magadon kedves kérdező...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!