Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ez a pasi? Ugye hogy szexi? Bejön nektek is?
Figyelt kérdés
Szerintem marha szexi, minden pasinak így kéne kinéznie minimum... ugye egyetértetek velem?:)
2009. dec. 9. 14:29
21/74 anonim válasza:
ez nagyon undorító hallod e......:D
22/74 anonim válasza:
23/74 anonim válasza:
ejjha, azért beficcen a kultúra.. a pasira nem mondok semmit, nekem nem jön be, a zenéjüket sem szeretem, ettől függetlenül az én szememben egész mások a szívlapát kompatibilisek..
24/74 anonim válasza:
25/74 anonim válasza:
háát nem is tudom...sztem a kérdező 110,5X rondább lehet. De a képen lévőnek is jót tenne 20 év Recs*k! Szépen beráncosodna az 'aranyos' ki pofija...
26/74 A kérdező kommentje:
Hári Potter? Sosem hallottam róla. Az valami brazil szappanopera? :P
15:01 Ő is szexi, végignyálaznám bármikor xD
15:04 Na neee... Bruce Willis túl szőrös és kopasz, még anyukámnak sem jön be -.-
2009. dec. 9. 15:07
27/74 anonim válasza:
Ez pasi? Mondjuk csajnak is ronda lenne:D
28/74 A kérdező kommentje:
Hát ha senkinek nem tetszik legalább több marad nekem... ez is egy jó dolog XD
2009. dec. 9. 15:24
29/74 anonim válasza:
tarkónlőném az ilyeneket. de tényleg, hogy néz ki.
30/74 A kérdező kommentje:
15:28 Belegondoltál már hogy ha mindenkit tarkón lőnénk aki nem tetszik akkor kihalna az emberiség? Nekem az emberek 90%-a nem tetszik. Nektek meg a maradék 10% :D
2009. dec. 9. 15:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!