Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is nagyon jó pasi az EZEL főszereplője? Férfias, szexi nagyon helyes!
Bevallom,nem tudtam azt sem,hogy kiről van szó,de rákerestem. Nem rossz,de engem nem fog meg a kisugárzása, valami hiányzik belőle. Egyébként tényleg jól néz ki.
22/L
Én sem tudtam ki az, de google a barátom. :)
Kenan Imirzalioglu a fiatalember neve és gondolom a kérdező az ilyen képek miatt tartja vonzónak :
Valóban szép darab,de az első válaszolóhoz hasonlóan én is hiányolom a kisugárzását.
Bár bejönnek nekem is a hasonló karakterek, én őket tartom igazán szexinek :
11,29 vagyok
12,51 "pakizós" hozzászólónak jelzem csak a teljesség kedvéért:
Kenan Imirzalioglu - török
Oded/Raven Fehr - izraeli
Miguel Angel Silvestre - spanyol
11,37-es válaszoló,akivel hasonló az ízlésünk : és képzeld el, egy ilyen karakterrel osztom meg az ágyamat. :D Nem arcoskodás, csak jelzem, hogy nem lehetetlen Magyarországon, a hétköznapi életben sem ilyen szép darabokat kifogni. :)))
Hát nem tudom de szerintem meg nagyon szexi kisugárzása van Ezelnek:)
Képen lehet hogy nem,de a sorozatban mindenképpen!
Érett,férfias,szexi!
Bár lehet hogy fiatal lányoknak nem ez a típus jön be!
Nem kimondott jóképű de van benne valami!
Volt ebben a sorozatban egy full extra pasi, de nem tudom, hogy hívták a karaktert.
Na ő tuti tökéletes adonisz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!