Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Le feküdtem a matek tanárommal. Amióta tanít én azóta vonzódom hozzá.26 éves. én 18. Talán azért is érzem így iránta mert sosem ismertem az apukámat. De azóta mindig flörtöl velem. Mi tegyek (? )
Figyelt kérdés
2014. febr. 15. 19:03
11/17 A kérdező kommentje:
Nem, nem álltam bukásra ;D
Csak én midig a névnapja volt, vagy szüli nap mindig vettem neki ajándékot. Mindig kedves voltam vele. És hát megtörtént..
2014. febr. 16. 09:46
12/17 anonim válasza:
Ugye figyelitek, hogy még mindig nem derült ki, hogy a kérdező fiú vagy lány... Azt hiszem most már hiába írná, hogy lány...
De kérdező: Kicsit bővebben leírnád, hogy hogy volt ez az egész, s mit csináltál vele?
13/17 A kérdező kommentje:
Persze hogy lány vagyok! :D
AZ volt hogy a suliba maradt egy könyve és hát kedvességből el vittem neki a lakására. (ő már akkor haza ment) és meg köszönte hogy ezért el mentem hozzá, és be hívott egy kávéra. És utána már történtek a dolgok magától..
2014. febr. 16. 12:29
14/17 anonim válasza:
Nem semmi! De mi a problémád, akkor most? Mire szeretnél választ kapni kis/nagylány? :)
15/17 anonim válasza:
na jó, de akkor le is nyelted?
16/17 A kérdező kommentje:
Én örülök neki hogy így történt:) :D Csak ha kiderül akkor már gáz:|
2014. febr. 16. 17:31
17/17 anonim válasza:
Na jó.. jó! De hogy tolta le a bugyidat? Mi volt a folyamat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!