Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lett velem, mért érzem ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lett velem, mért érzem ezt amikor azelőtt nem is ismertem?

Figyelt kérdés
egyik osztálytársam buliján felelsz vagy merszeztünk és az egyik fiú azt a feladatot kapta hogy meg kellett ölelnie ugy kb 20 másodpercig és ez tökre bejött és azóta a buli után olyan furán érzem magam mindig a bulira gondolok meg h jo lenne megismételni...13/l
2013. okt. 31. 22:04
 1/8 anonim ***** válasza:
És, mi tart vissza?
2013. okt. 31. 22:05
 2/8 A kérdező kommentje:
mármint miben?
2013. okt. 31. 22:08
 3/8 anonim ***** válasza:
hormonok.
2013. okt. 31. 22:09
 4/8 A kérdező kommentje:
bővebben?
2013. okt. 31. 22:10
 5/8 anonim ***** válasza:
ezen nincs mit bővebben leírni. beléptél abba a korba, amikor igényled a testi-lelki kontaktust (nem feltétlenül a szexet) és jelez is neked. ennyi. nem kell szerelmet meg hasonlókat belemagyaráznod. lehet, hogy tetszett a srác, de lehet, hogy az ölelés érzése tetszett, és ezért valószínűleg a hormonháztatartásod felelős.
2013. okt. 31. 22:14
 6/8 A kérdező kommentje:
kb valami ilyesmire gondoltam a bővebben alatt.köszi :D
2013. okt. 31. 22:15
 7/8 anonim ***** válasza:
bocsánat elég érthetetlenre sikerült. a tested jelez, hormonháztartás, stb.
2013. okt. 31. 22:15
 8/8 A kérdező kommentje:
semmi és még annyit h én nem vagyok olyan aki "13 évesen már nem szűz mert ez a menő" tipus :D
2013. okt. 31. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!