Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy összejöhessek a tanárommal?
Nem hiszem, hogy órát kéne felvennem hozzá...Már volt vele órám, most is látom többször az egyetemen hetente.
A rányomulás alatt mit értesz? Konkrét ötletek?:) Ahogy írtam, eléggé komoly, keveset is mosolyog, de egyébként segítőkész. Sajnos a "szakterületem" nem vág bele az övébe, meg a szakmai jellegű megkeresés se lenne talán túl jó, mert simán mondhatná, hogy vannak nála tapasztaltabbak a témában, vagy ha nem is mondaná, de fura lenne. Elég nagy egyetem, van több tanár ezen a területen, ő meg nincs 30 éves, gondolom, a PhD-t is csak nemrég szerezhette meg....
Maximum a barátján keresztül vezethetne út, de vele sincs órám, csak a következő félévben lesz, és ő meg épp az ellentéte, minden nőnek udvarol:) Persze, csak ártatlanul.
Ráadásul azt sem tudom, nincs-e valakije..Feleség nincs, de kapcsolat esetleg...
Facebook?
Nem csak a tizenévesek ismerkedhetnek rajta
Ez most olyan, mintha mindenben a kifogásokat keresném, de a facebook azért nem jó, mert akkor nem látom a reakcióját. Eleve nehéz az érzelmeit felfedezni, mert nem adja ki magát könnyen, de személyesen "letámadva" így is könnyebben kiderülne, hogy mit gondol.
Meg eleve nem valami fb-mániás, ahogy elnézem.
Ha legalább a "szakterületünk" közös lenne, könnyebb lenne, de így....Az a bizonyos barátja is az övéhez hasonló területen ténykedik ráadásul, de vele legalább még lesz órám.
Volt már amúgy közös beszélgetés kettejükkel, amikor még tanított, és kérdeztem tőle szakmait, de nem nagyon erőltette a beszélgetést, bezzeg a haverja!:)
Akkor támadd le személyesen, nekem mind1 :)
Lényeg, hogy ha te nem lépsz, semmi nem lesz, csak álmodozás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!