Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy összejöhessek a tanárommal?
ötletem sajnos nincs:S nem ismerem annyira.
próbálj meg puhatolózni valahogy.. vagy csak egyből vágj bele és kérdezd meg, nem e lenne kedve elmenni valahova:) vagy olyan helyeket nem tudsz ahova sokat jár? ott ha meglátod, esetleg menj oda hozzá vagy valami:)
Sajna nem, autóval jár, szóval ha elcsípném, hogy megy el, akkor se jutnék messzebb a parkolónál...Bár legalább felajánlhatná, hogy elvisz, ez még reális is. El kéne kapni, amikor megy el...Amit persze nem tudok, hogy mikor van.
Köszi egyébként a tanácsokat, jól esik, hogy nem estek rögtön nekem, ahogy a tanárokkal kikezdő egyetemistáknak neki szoktak esni...Bár ő legalább nem nős, ennyivel könnyebb a helyzetem:)
A büfé esélyes amúgy, ott kéne elcsípni, lehetőleg akkor, amikor sokan vannak és csak mellette van hely:) És talán tudnék is vele miről beszélni.:)
Igazából először puhatolózni szeretnék, nem vagyok az a fajta, aki rögtön letámadja a másikat, szeretem tudni, hogy egyáltalán független-e és van-e benne érdeklődés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!