Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, szerintetek igazam van?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, szerintetek igazam van?

Figyelt kérdés

Először is,nem általánosítok,de 80-90%-ban szerintem ez igaz:

A mai fiatal lányoknak/nőknek óriási igényei vannak egy "pasi" kinézetét illetően.

Ha az nem rendelkezik kidolgozott,izmos testtel,férfias és helyes arccal,tökéletes hajjal és arcszőrzettel,nem márkás,elegáns ruhákban jár,nincs mindig nála több tízezer forint,nem használ méregdrága illatosítószereket és nem népszerű(tehát nem lehet vele villogni),akkor az illetőt nem is tekintik potenciális párjelöltnek,csak valami selejtnek,aki feleslegesen létezik.

A való életben is megnyilvánul ez a lenéző tekintetekből,beszólásokból,de az interneten hág a tetőfokára ez az egész kiközösítés,megbélyegzés a nők részéről.

Ha nem így néz ki egy férfi,akkor már buta,ostoba,szánalmas,igénytelen stb.bármit is csinál.

Csak,hogy egy példával szemléltessem,egy olyan férfit tartanak megfelelőnek,aki nagyjából egy ilyen lánynak felel meg:

[link]

Szerintem ez a lány bőven a felső határt súrolja külső tekintetében,na a nőknél egy ilyen férfi lassan alap elvárás...

Aki lejjebb adja az igényeit,az is csak azért,mert sokat csalódott már...hiszen 100 férfi nem elég 10000 nőnek:D

Amolyan "ha nincs ló,jó a szamár is" elv alapján működnek.

2014. febr. 14. 22:39
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

Heti 3x edzek keményen,csak elég nehéz úgy,hogy nincs pénzem normális kajára az egyetem mellett...ahol muszáj reggeltöl estig gyakorlatokon ülni.

megfizetik az észt ja...ti éltek álomvilágban.manapság az ismerösök számát fizetik meg.

2014. febr. 14. 23:15
 12/28 anonim ***** válasza:

Kérdező,feleslegesen próbálod itt leírni mi a valódi helyzet az életben olyanoknak,akik nincsenek ebben a helyzetben.Próbáltam én már elmagyarázni ezen az oldalon ezerszer,de teljesen süket fülekre találtam csak.

Ha leírtam valamit,mindig mindenért én voltam a hibás,és senki más.Mindenki más tökéletes biztos rajtam kívül,de egyszer nem tudott még senki normális,konkrét és komoly tanácsot adni ha normálisan is kértem segítséget vagy kérdeztem ezzel kapcsolatban(mármint az ismerkedéssel ha nem lenne tiszta).

Az a baj,hogy a mai világban túl sok a buta,és felszínes ember.Ezek között megtalálni olyat,aki normális is és még nem is foglalt,hát ember legyen a talpán aki megtalálja.

Persze úgy jó,ha egyre több embert ismersz meg,és jól alakulnak a kezdetektől fogva ezek a dolgaid,de ha nem olyan emberek vesznek körbe,és nem találkozol olyan emberekkel akkor bizony hiába minden erőfeszítés.

Szóval ez egy nagyon bonyolult dolog,minden esetre ami az én helyzetemből kitelik,én mindent megtettem úgy érzem,annak ellenére hogy eredménye nem lett.Ettől függetlenül továbbra is úgy érzem,hogy senkinek nem kellek a világon. :/

2014. febr. 14. 23:20
 13/28 A kérdező kommentje:

Azt észrevettem,hogy mindenre van magyarázat.Én például reggel 8-tól este 8-ig gyakorlaton vagyon minden hétköznap,hiányozni nem lehet.

Így csak este,hullafáradtan tudok edzeni,kajálni nem tudok normálisan,nincs elég pénzem normális kajára,rendes munkát nem tudok vállalni,a szüleim minimális szinten sem támogatnak 19 éves létemre.Jól tanulok/tanultam mindig is,a tanáraim okosnak tartanak,még sincs pénzem és lehet jó fizetésem sem lesz,hiába a diploma,ha nincs aki szóljon az érdekemben...a kopasz kigyúrt állatok biztos ésszel szereztek pénzt,igazatok van lányok.

A fodrász ismét pénz,kéthavonta megyek,szóval 2-3 hét után borzalmas a hajam.Ruhák szintén pénz...olcsón is van,csak nem olyan!

Nem fontos a pénz,csak azt nem látjátok,hogy a minden elvárásotok a pénzzel áll kapcsolatban...ok diétához nem kell pénz a csajoknak kösz.

2014. febr. 14. 23:32
 14/28 anonim ***** válasza:
EGYESEK elvárásai, NEM AZ ÖSSZES lány elvárása. Az, hogy mindenki olyan, mint amilyennek te leírtad, nem igaz, és sértő. Attól, hogy nem találkoztál normálissal, még létezik, csak épp nem találkoztál vele. Sorry, de úgy néz ki, hogy a valóság rossz darabja jutott neked. 19 évesen még amúgy is nagyon fiatal vagy ahhoz, hogy belezavarodj az önbizalomhiányba.
2014. febr. 14. 23:42
 15/28 A kérdező kommentje:

Javaslom elolvasni a kérdéshez tartozó magyarázat 1. mondatát.

Nem az összes ilyen,csak arra a kevés lányra jut tonnányi olyan fiú,mint én.

2014. febr. 14. 23:46
 16/28 anonim ***** válasza:
Az összes barátnőm olyan, hogy nekik egyáltalán nem számít az adott pasi anyagi helyzete, és mégis minden egyes alkalommal megjárják. Na? Ebből én is levonhatnám a következtetést, hogy csak 10-20% normális férfi van, a többi mind felejtős.
2014. febr. 14. 23:49
 17/28 anonim ***** válasza:
74%

"A fodrász ismét pénz,kéthavonta megyek,szóval 2-3 hét után borzalmas a hajam"

Erre van megoldás. Vegyél szépen egy gépet, egyszeri beruházás és évekig jó. Utána tanuld meg magad nyírni a hajad. Ha nem ilyen díszb-u-zi (jelenleg trendi felnyalt középhosszú és rendkívül idétlen) hajat akarsz, hanem férfiasat és rövidet akkor bele lehet jönni hamar és akkor vágod amikor akarod és nem kell sem fizetni érte sem várakozni a fodrásznál.

"kopasz kigyúrt állatok biztos ésszel szereztek pénzt"

Nem csak kopasz kigyúrt állatoknak vannak barátnőik, normál, vékony, sőt kifejezetten mackós és 180-tól nem magasabb ismerőseim is vannak barátnőkkel. Nem az utolsó csúf lányokkal, hanem normálisakkal és viszonylag szépekkel. Van aki melóval keresi a pénzét egyetem mellett, mindent elvállal amiért fizetnek, van aki mázlista volt és a szülei tele vannak pénzzel, de a lány nem emiatt jött össze vele, mert a srác se nem jó képű (bár ez relatív) se nem kigyúrt.

"nincs elég pénzem normális kajára"

Rizs és csirkemell! Zsemle és felvágott. Gyúráshoz megfelelnek és nem az egekben van az áruk.

Írjuk itt neked az ellenpéldákat, de nem akarod elfogadni, hogy nem csak az van amit te látsz! Túlságosan görcsölsz az egész miatt és más emberekkel foglalkozol, másokra irígykedsz, mert lássuk be ez irígység amit itt művelsz! Az irígység pedig részben a magabiztosság hiánya is! De mindkettő rossz tulajdonság és senkinek nem kell olyan pár akiről 1 perc alatt lerí, hogy valami nem kóser vele! Tudom, mert nekem is voltak problémáim és a mai napig vannak, de meg kell tanulnod nem másokkal foglalkozni! Szard le a körülötted lévőket és csak azzal foglalkozz, hogy a saját hibáidat, hiányosságaidat javítgasd plusz a céljaiddal.

2014. febr. 14. 23:56
 18/28 A kérdező kommentje:

Már megint a pénz...attól,hogy valaki nem gazdag,még nézhet ki nagyon jól.Ezt hívják természetes adottságnak.

Viszont aki nem így születik,az csak pénz segítségével tudja ellensúlyozni ezt,ergo változtatni magán(pl.gyúrással).

Ezt most olyan,hogy én nagyon értem a matekot,nincs szükségem magyarázatra sem,mert adottságom van hozzá.Én is papolhatnék sok mindenkinek,hogy miért nem érti,gyakoroljom többet(amihez legalább nem kell pénz,de még lehet akkor sem fogja érteni).

Aki szépnek születik vagy minimális erôfeszítéssel lesz jó alakja,annak én hiába papolok arról,hogy nehéz ismerkedni meg nagyok az igények.Izmosítani tudnék,de leírtam miért nem megy,az arcomon nem tudok változtatni.

Az igényekrôl is annyit,hogy nekem egy egyetemi matekpélda is vicc,a legtöbb ember soha nem oldaná meg.

Nektek ami külsô elvárás a pasi felé vicc kategória,az nekem és még sok embernek teljesíthetetlen.

Remélem értettétek a párhuzamot és megértitek ezt az egészet végre.

Persze az én helyzetem sz.rabb,inkább lennék szép férfi,mint magányos matekzseni...

Jeez

2014. febr. 15. 00:03
 19/28 anonim ***** válasza:

16-os.

Megjárják bizony,mert nem olyannal kezdenek akik megbecsülnék őket.Ezért nehogy már bárki más legyen a hibás,ki kellene nyitni a szemet és látni végre.Látod én is tudom mondani,hogy csak is ők a hibásak,de ez bizony nem így van.Ha nem találkoznak olyannal,akkor bármit csinálhatnak igazából,pontosan nekem is ez a problémám.Erre próbálok rávilágítani,de hát hiába próbál az ember hülyéknek magyarázni bármit is(tisztelet a kivételnek,de ők meg nem reagálnak az írásaimra általában sajnálatos módon).

No mindegy,én is keresem és kerestem is már normális lányt,eddig ha találtam is foglaltak voltak mind.Szóval még soha nem is volt kapcsolatom,pedig úgy érzem,nem ezt érdemlem.Persze az élet soha sem igazságos,ezt én is tudom csak rossz érzés,ennyire egyszerű.

22/F

2014. febr. 15. 00:04
 20/28 A kérdező kommentje:

"Írjuk itt neked az ellenpéldákat"

elolvashatnád te is azt az 1. mondatot és megérthetnéd,hogy 100x több fiúra nem jut ennyi lány,nekem sem jutott.azok akiket itt leírtatok,szerencsés kivételek.

és nem,nem fogom géppel nyírni a hajam,hagyományos hosszabb frizurám van,legalább takarja kicsit az arcomat...

de látom tényleg igaza van az itt tapasztaltabb 73%os válaszolónak,ti mindenre találtok valami szuper megoldást.

rizs+csirke egy napra 1000ft és csak egy étkezés...egy hétre van néha ennyi pénzem.

2014. febr. 15. 00:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!