Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Úristen. Ez most mi? Ez. Nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úristen. Ez most mi? Ez. Nem tudom hogy mit mondjak most rá

Figyelt kérdés
Véletlenül rá kattintottam egy videóra amin valaki egy kígyót tett egy nőnek a... teljesen ledöbbentem, egyszerűen nem tudom hogy ez most mi akar lenni. undorító :S de mégis végig néztem egyszerűen nem tudom hogy miért de meg sem tudtam mozdulni csak tágra nyilt szemekkel végignéztem és utána is csak ültem... Akkor most én is beteg vaok???

2014. febr. 14. 21:55
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem vagy az.. :D Csak lesokkoltál!
2014. febr. 14. 21:56
 2/5 A kérdező kommentje:
hát ha valaki velem akarna ilyet tenni kiszaladnék a világbol v nem tudom xd
2014. febr. 14. 21:56
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Most.... ledöbbent vagy.... amit láttál, nem lehet nem látottá tenni. A 'zinternet veszélyei...
2014. febr. 14. 22:00
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Áruld már el, hogy lehet valamire véletlenül rákattintani?
2014. febr. 14. 22:05
 5/5 anonim válasza:
hát ha az egy igazi kígyó akkor WOW :D, de ha pénisz akk normális vagy (aszthiszem) :D
2014. júl. 1. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!