Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek nagyon rosszul esne egy ilyen szöveg? Nem tudom, h mit mondjak neki, ezért gondoltam az igazat írom le.
Figyelj nagyon aranyos vagy és jó fej is, de nem hinném, h összeillenénk. És most teljesen őszinte leszek hozzád, mert megérdemled. :D Na most komolyra fordítva a szót hozzám túl rendes vagy, mmint elég elcseszett egy ízlésem van és nekem a kisugárzás az egyik legfontosabb egy fiúban és sajnos az ilyen egoista fa.szfejek vonzanak valamiért...ami elég nagy szívás és szenvedek miatta rendesen, mert közben meg nem jönnék össze egy hímringyóval, mert sose tudnék megbízni bennük, de mégis ilyenek tetszenek...magam sem tudom, h mit kezdjek ezzel.. a másik, h hozzád egy olyan lány illik, aki "tud szeretni", mert én életemben nem tudtam még megszeretni fiút és sose bírtam jó bújós kisbarátnő lenni, mert túl domináns vagyok és egyszerűen nem megy..talán majd idővel jobb leszek ebben. Nagyon sajnálom, hogy így alakult és nem akarlak megbántani, mert tényleg rendes srác vagy. csak nem hiszem, h egymásnak valók vagyunk. Jesszus ez most annyira szar érzés...tényleg nem akarlak megbántani és én szívesen beszélgetek továbbra is meg haverok is lehetünk, bár gondolom ezek után te nem igen szeretnél..
Annyira sokat gondolkodtam azon, hogy mondjam ezt el....csak simán röviden, h nem szeretnék semmi komolyat vagy leírjam e az okát...de belegondolva én is jobban örülnék, ha választ kapnék, miért nem..
Elemezzünk picit:
Figyelj nagyon aranyos vagy és jó fej is, de nem hinném, h összeillenénk.
Éreztem a DE-t előre. Koptatás.
És most teljesen őszinte leszek hozzád, mert megérdemled. :D Na most komolyra fordítva a szót hozzám túl rendes vagy, mmint elég elcseszett egy ízlésem van és nekem a kisugárzás az egyik legfontosabb egy fiúban és sajnos az ilyen egoista fa.szfejek vonzanak valamiért...
A kérdező lelkisérült, az apjával való kapcsolata kicsi korában csorbulhatott, nincsenek megfelelő mintái, példakép előtte. A médiát néző, barátnők tanácsaira könnyen adó ember.
ami elég nagy szívás és szenvedek miatta rendesen, mert közben meg nem jönnék össze egy hímringyóval, mert sose tudnék megbízni bennük, de mégis ilyenek tetszenek...
Mert ezek merik vállalni a szexualitásukat, míg a legtöbb srác nem. Ebben a srácok a hibásak, túl nyájasak a nőkhöz.
a másik, h hozzád egy olyan lány illik, aki "tud szeretni", mert én életemben nem tudtam még megszeretni fiút és sose bírtam jó bújós kisbarátnő lenni, mert túl domináns vagyok és egyszerűen nem megy..
--> Olcsó rizsa. Kifinomult diszkvalifikálás a srác felé.
talán majd idővel jobb leszek ebben. Nagyon sajnálom, hogy így alakult és nem akarlak megbántani, mert tényleg rendes srác vagy. csak nem hiszem, h egymásnak valók vagyunk. Jesszus ez most annyira szar érzés...tényleg nem akarlak megbántani és én szívesen beszélgetek továbbra is meg haverok is lehetünk, bár gondolom ezek után te nem igen szeretnél..
--> a tipikus lekoptatás. Nem jöhetünk össze, de haverok még lehetünk. Hát a nénikéd legyen a haverod ezek után.
Így: Szia! Ne haragudj, de semmi esélyed. Köszi, hogy megérted.
ENnyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!