Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Nektek nagyon rosszul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek nagyon rosszul esne egy ilyen szöveg? Nem tudom, h mit mondjak neki, ezért gondoltam az igazat írom le.

Figyelt kérdés

Figyelj nagyon aranyos vagy és jó fej is, de nem hinném, h összeillenénk. És most teljesen őszinte leszek hozzád, mert megérdemled. :D Na most komolyra fordítva a szót hozzám túl rendes vagy, mmint elég elcseszett egy ízlésem van és nekem a kisugárzás az egyik legfontosabb egy fiúban és sajnos az ilyen egoista fa.szfejek vonzanak valamiért...ami elég nagy szívás és szenvedek miatta rendesen, mert közben meg nem jönnék össze egy hímringyóval, mert sose tudnék megbízni bennük, de mégis ilyenek tetszenek...magam sem tudom, h mit kezdjek ezzel.. a másik, h hozzád egy olyan lány illik, aki "tud szeretni", mert én életemben nem tudtam még megszeretni fiút és sose bírtam jó bújós kisbarátnő lenni, mert túl domináns vagyok és egyszerűen nem megy..talán majd idővel jobb leszek ebben. Nagyon sajnálom, hogy így alakult és nem akarlak megbántani, mert tényleg rendes srác vagy. csak nem hiszem, h egymásnak valók vagyunk. Jesszus ez most annyira szar érzés...tényleg nem akarlak megbántani és én szívesen beszélgetek továbbra is meg haverok is lehetünk, bár gondolom ezek után te nem igen szeretnél..

Annyira sokat gondolkodtam azon, hogy mondjam ezt el....csak simán röviden, h nem szeretnék semmi komolyat vagy leírjam e az okát...de belegondolva én is jobban örülnék, ha választ kapnék, miért nem..

2014. febr. 2. 18:26
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 anonim ***** válasza:
12%

"én meg egy elég fura lány vagyok ezt tudom..és kérlek ne hasonlítsatok össze a többi lánnyal, mert elég zavaró.."

Tucat vagy kérdező, csak manapság az összes tucat csaj különlegesnek hiszi magát.

2014. febr. 2. 19:06
 32/61 A kérdező kommentje:
Jó nálam annyit jelent a haverság, hogy szívesen beszélgetek vel...nem tudom mi ebben a kihasználás..
2014. febr. 2. 19:06
 33/61 A kérdező kommentje:
31-es jellemeznél, akkor h milyen lány vagyok, ha tucat lány vagyok? mert ezek szerint tudod, h milyen vagyok :D
2014. febr. 2. 19:08
 34/61 anonim ***** válasza:
48%

kis fiatal pi*csa vagy még :) fiúnak születnél inkább? ilyet csak egy bölcs nő , vagy egy csitri mond vagy gondol,és te igen messze vagy a nőtől.

Miért fontos h mit írsz annak a gyereknek? Mitől félsz?

2014. febr. 2. 19:12
 35/61 anonim ***** válasza:
Nem tudom kérdező, de én nem havaerkodnék veled azután, hogy ezt megírod nekem. Minden férfinek van egy büszkesége, és egy önmagába vetett hite. A rengeteg ilyen elhamarkodott lekoptatás miatt sérül ez és ezért felelősséggel tartoztok, ti nők. Ugyanúgy a férfiak is, ha élből parasztok a nőkkel. Persze nyilván jogos, ha nem jön be, nem kell vele járnod, de inkább kussolj, ne riszálj arról, milyen pasi kell neked, mert magát kezdi el majd hibáztatni. Mondd azt, hogy nem vagy az esetem, nem leszel a pasim, sajnálom. Ennyi. Nem kell indirekt módon bántani egy férfit. Te ilyen ember vagy, nyilván rá fogsz még fázni, de ezt már leszarom.
2014. febr. 2. 19:13
 36/61 Moszuke ***** válasza:
46%

szerintem ez a legyünk barátok duma egy próba.

egy teszt, hogy a pasi felfogta-e a visszautasítást.. mert ha felfogta kegyetlenül sérül az egó és nem fog "barátkozni" jó ideig 1 szót se szólnak egymáshoz...

ha nem fogja fel és reménykedik tovább akkor igen.. bólogat mint egy kiskutya és mondja.. *óó igen szívesen maradok a barátod... ó dejóóóó*

kétlem, hogy lenne olyan szerelmes pasi aki ne omlana össze a visszautasítástól ha az eljut az agyáig.

2014. febr. 2. 19:13
 37/61 A kérdező kommentje:
:DD Najó én nem, tudom neked a p.icsa szó miylen jelentéssel bír, de h én p.icsa nem vagyok az biztos.
2014. febr. 2. 19:17
 38/61 anonim ***** válasza:

"Jó nálam annyit jelent a haverság, hogy szívesen beszélgetek vel...nem tudom mi ebben a kihasználás.."

És ő miért akarna beszélgetni veled. Ebben neki mi a jó, mi a jó, ha beszélgetünk egy olyan csajjal, akinek nem vagyunk elég jók, de mi esetleg pechünkre szerelmesek vagyunk belé. Ez semmi több a férfi részéről csak mazochizmus. Azt aki kikosarazott minket el kell kerülni. Ha találkozunk köszönünk és ennyi. Ez így a legfájdalommentesebb. Habár tudom, ti nagy ívben tojtok a férfiak érzelmeire. Hiszen mi úgyis csak dugni akarunk stb. ja azok akik neked kellenek tényleg csak azt akarják.

És aranyom, ennyi pont elég volt, hogy véleményt formáljak rólad! Arról hallottál már, hogy madarat tolláról? Neked a bunkóság, a nagyképűség, az egoizmus, a magamutogatás az érték. Te írtad, hogy az ilyen férfiak kellenek. Tipikus fiatal magyar nő vagy. Értéktelen.

2014. febr. 2. 19:17
 39/61 A kérdező kommentje:

De nem érted, hogy én tisztában vagyok ezzel, hogy nem jó és nem jönnék össze egy ilyen fiúval...a másik, hogy általában a jól kenézű pasik legtöbbször egoisták, amin nem igen tudok változtatni...és szerintem is szar vagyok ezen a téren és nem tudom mit kezdjek ezzel...és, jó akkor rosszul fogalmaztam..nem kell bunkónak lennie csak van egy olyan fajta kisugárzás ami engem megfog...ez van. én lennék a legboldogabb ember, h változtatni tudnék ezen..

Am jogos, h ebből a levélből ezt veszítek le...tényleg szar lett így visszaolvasva.., de ennyiből nem tudtok megismerni, h mi van mögötte..

2014. febr. 2. 19:25
 40/61 anonim ***** válasza:
a fiatalon volt a hangsúly nem a pics*án :) nem lehet hogy lezbi vagy? fiú akarsz lenni, a pi*csa szót kiszúrod messziről,nem szerettél még fiút.Lezbi vagy....Miért fontos mit írsz annak a gyereknek? Nem ismered a kérdőjelet, vagy félig vak is vagy?
2014. febr. 2. 19:26
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!