Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Nektek nagyon rosszul...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek nagyon rosszul esne egy ilyen szöveg? Nem tudom, h mit mondjak neki, ezért gondoltam az igazat írom le.

Figyelt kérdés

Figyelj nagyon aranyos vagy és jó fej is, de nem hinném, h összeillenénk. És most teljesen őszinte leszek hozzád, mert megérdemled. :D Na most komolyra fordítva a szót hozzám túl rendes vagy, mmint elég elcseszett egy ízlésem van és nekem a kisugárzás az egyik legfontosabb egy fiúban és sajnos az ilyen egoista fa.szfejek vonzanak valamiért...ami elég nagy szívás és szenvedek miatta rendesen, mert közben meg nem jönnék össze egy hímringyóval, mert sose tudnék megbízni bennük, de mégis ilyenek tetszenek...magam sem tudom, h mit kezdjek ezzel.. a másik, h hozzád egy olyan lány illik, aki "tud szeretni", mert én életemben nem tudtam még megszeretni fiút és sose bírtam jó bújós kisbarátnő lenni, mert túl domináns vagyok és egyszerűen nem megy..talán majd idővel jobb leszek ebben. Nagyon sajnálom, hogy így alakult és nem akarlak megbántani, mert tényleg rendes srác vagy. csak nem hiszem, h egymásnak valók vagyunk. Jesszus ez most annyira szar érzés...tényleg nem akarlak megbántani és én szívesen beszélgetek továbbra is meg haverok is lehetünk, bár gondolom ezek után te nem igen szeretnél..

Annyira sokat gondolkodtam azon, hogy mondjam ezt el....csak simán röviden, h nem szeretnék semmi komolyat vagy leírjam e az okát...de belegondolva én is jobban örülnék, ha választ kapnék, miért nem..

2014. febr. 2. 18:26
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 A kérdező kommentje:
Azért mert sajnálom...azért..
2014. febr. 2. 19:27
 42/61 A kérdező kommentje:
Am nem hiszem, h leszbi vagyok...csak 1001 oka van miért jobb fiúnak lenni..
2014. febr. 2. 19:28
 43/61 Moszuke ***** válasza:

csajnak a legjobb. elfogadott, hogy gyenge, hülye és hisztis legyél.

egy pasinak mindig minden körülmények között értelmesnek, erősnek, minden tudónak kell lennie

2014. febr. 2. 19:30
 44/61 A kérdező kommentje:
Akkor lehet az a bajom, hogy én nem akarom elfogadni, hogy gyenge, hülye és hisztis legyek...
2014. febr. 2. 19:31
 45/61 Moszuke ***** válasza:

a kutyát nem érdekli, hogy te mit fogadsz el vagy sem.

én az emberekről, a társadalomról beszéltem.

a társadalom sokkal jobban elfogadja és szinte elvárja a nőtől amit írtam.

egy érzelmileg gyenge, idióta, hisztis pasi az maga a téboly.

egy nő? oh ez normális. a nők lehetnek ilyenek!

senkit nem érdekel, hogy te ilyen akarsz-e lenni vagy sem.. jó ne legyél.. a te dolgod.

de a válaszaid meg ez a förtelmes kikosarazó levél nem ezt mutatja, hogy te egy értelmes, határozott, érzelmileg stabil, talpig nő lennél.

2014. febr. 2. 19:38
 46/61 anonim ***** válasza:

nem hiszed? nem hiszed?:D ezen most felnevettem.szórakoztass még! ebből még kell....a sajnálat még szép dolog le a kalappal hogy sajnálsz valakit.Egy plusz pont oda.

Küld el ezt ahogy van,ne legyél gyáva féreg ha megírni bátor voltál.Hadd olvasson kicsit.HA meg szerencséd van olyan hülye h mire végére ér és megérti/összegzi te már férjnél leszel.Mert elképzelem hogy miféle srác lehet... ha beléd szeretett.Szétnevettem magam most.:DDD Egyébként nem vagy olyan hülye! férfinak tényleg jobb lenni.Bár okos és szép nők sok mindent elérhetnek!! csak kevés van belőlük.Pont azért mert veszélyesek.:D

2014. febr. 2. 19:40
 47/61 anonim ***** válasza:
54%

Jó férfinak lenni? Hét vicce! Akkor leírom, hogy milyen egy átlagos testi adottságokkal és kissé kölyökképpel rendelkező srácnak lenni. Ó tudom, én a ti szemetekben nem hogy férfi, de ember sem vagyok, de akkor is leírom.

A te kedvenceid, akikért úgy odavagy a kihaénnem, egoista, primitív, beképzelt birkák, egész életemben, megaláztak, sárbatiportak, és bántottak, csak azért mert nem voltam hajlandó nyalni a seggüket, és mert intelligensebb, és sokkal műveltebb voltam náluk. Egész gyermekkoromban azon reménykedtem, hogy jön még kutyára dér, és lesz majd, aki számára, az én értékeim, a becsület, tisztelet, intelligencia, műveltség mérvadók lesznek. Milyen hatalmasat tévedetem. Valóban munkaerőnek jó vagyok, orvosnak tanulok, lassan végzek. Méltó vagyok arra, hogy hülye fejjel sz.rért-húgyért végezzem a világ egyik legnagyobb felelősséggel járó szakmáját, amíg bele nem döglök, és kezeljem azokat akiknek a szemében soha nem értem semmit.

De boldog az nem lehetek, mert sem erkölcsileg, sem anyagilag nem becsül meg senki. Ráadásul párkapcsolat sem dukál a magamfajtának, mert nem vagyok, nagypofájú léha senkiházi, ami a mai fiatal nők álomképe.

Milyen még férfinak lenni? Megsúgom, nem jó. Mindenért véres verítéket kell küzdeni, nem úgy mint nektek nőknek akiknek minden az öletekbe hullik. Bekerülni az egyetemre? Nekünk harc, mert nem hajthatunk arra, hogy majd gazdag feleségünk lesz, aki majd eltart. Nekem úgy kell készülni, hogy akár egyedül is el tudjak tartani, egy családot, és nem engedhetem meg magamnak, hogy büfé-ruhatár szakon lógassam a lábam. Arról nem is beszélve, hogy az egész magyar oktatási rendszer a műszaki képzéseket leszámítva úgy ahogy van a nőknek kedvez. Tudod mi az a hippocampus? A tanulásért és memóriáért felelős része az agynak. A nőké sokkal nagyobb. Ennek következtében mindent sokkal gyorsabban beseggeltek cserébe rosszabb a logikátok. Kár, hogy a magyar oktatásban csak az számít, hogy mekkora a segged, és hogyan tudsz visszaböfögni lehetőleg minél agyatlanabbul, minél több információt.

Aztán ott a párválasztás. Tőlünk elvárjátok, hogy bátrak legyünk, hogy odamenjünk, és kezdeményezzünk, hogy szimplán elküldjetek melegebb éghajlatra, vagy ilyen sz.rságokkal alázzatok porig, mint amit te is ideokádtál. Ti mit csináltok? Válogattok. Ó ő lúzer, ő kocka, ő nyomi, neki nagy az orra, ő meg nem tetszik a legjobb barátnőnek, de ott az a focista, aki a labdán kívül semmihez sem ért, igaz hogy bunkó is, de azért ő lesz az igazi. Arról nem is beszélve, hogy olyan elvárásaitok vannak amiket lehetetlen teljesíteni. Legyek menő, legyek gazdag, legyek magas, legyek jóképű, legyek sportos. Ó és legyek idősebb mint ti.

Arról nem is beszélve, hogy 18-tól kb. 50 évig minden férfinek a 18-30 éves korú nők kellenek, minden ujjatokra jut gyakorlatilag egy férfi. Ha nem vagytok bűn rondák szétválogathatjátok az agyatokat. Nekünk viszont olyan konkurenciával kell szembenézni, amihez egy olyan presztízsű szak mint az orvisi is kevés. 24 évesen hogy vegyem fel a versenyt egy szakorvossal, egyetemi docenssel, milliomos vállalkozóval, vagy szimplán valaki olyannal, aki 30 éves és sikerült összehoznia egy kocsit, meg egy házat. Elárulom sehogy.

Tényleg baromi jó férfinak lenni... Mi többet keresünk? Talán. De ez egyre inkább kezd kiegyenlítődni. Nem menstruálunk? Ti nem tudjátok mekkora feszültséget tud okozni, a magány és a nem kevés tesztoszteron csodás kombinációja. Szóval ez bőven kiegyenlíti a menstruációt, a multiorgazmusról nem is beszélve.

Tényleg baromi jó férfinak lenni... Kár, hogy ti nem tudjátok megtapasztalni. Egy hónap után könyörögnétek a puncitokért.

2014. febr. 2. 20:04
 48/61 anonim ***** válasza:
93%

OFF

Tyű, ez a roham, amit elindított ez a kérdés, egyszerűen undorító.

1. Nem minden nő olyan, mint a kérdező. Kikérem magamnak. Én egy olyasmi fiúval vagyok együtt, amilyet a kérdező épp lekoptatni készül, és a határozott, durva természetem ellenére próbálok aranyos, édelgő, törődő barátnője lenni, mert szeretem őt. Ennyi.

2. Én sem tartom jó hozzáállásnak azt, amit a kérdező képvisel, szívből drukkolok is neki, hogy egyszer meg tudjon változni.

3. Aki azt hiszi, hogy a legtöbb nő érzelmileg gyenge, az nagyon ostoba lehet. Általánosságban a nők mentális teherbírása magasan a férfiaké felett van pont úgy, ahogy a férfiak meg fizikailag erősebbek. Nem attól lesz valaki kemény, hogy fapofával tűr minden megrázkódtatást, és áll mint a szálfa a szélben, ahogy sok férfi hiszi. Pont azok roppannak sokszor össze váratlanul.

Az az erős, aki meg meri élni az érzéseit, és megoldáscentrikus viselkedést produkál problémák esetén. Erre férfi is képes lehet és nő is, de egyértelmű, hogy a nők milliószor több stresszel küzdenek meg. Az pedig egy másik téma, hogy ki mennyire hisztis, az egyáltalán nem mutatja, hogy ki mennyire erős. Egy folyton rikácsoló, hisztis ember (akár férfi, akár nő) is megoldhatja a problémáit és mindenféle szörnyűség után mehet tovább előre.

ON

Kérdező, szerintem elmondhatod neki a valódi okot, csak ne ragozd ennyire túl!

2014. febr. 2. 20:36
 49/61 anonim ***** válasza:

"Nem minden nő olyan, mint a kérdező."

Ez igaz, csak az a probléma, hogy viszonylag sok olyan férfi van, mint a te párod, és viszonylag kevés olyan nő, mint te. A kérdező által képviselt fiatal nőkkel, viszont Dunát lehetne rekeszteni.

A többi amit leírtál teljesen korrekt szerintem is.

2014. febr. 2. 20:46
 50/61 A kérdező kommentje:

Hát jó elmondom, h én milyenek látom magam és lehet tényleg igazatok van és egy fiatal kis p.icsa vagyok..

18 évese vagyok.

Belsőm: Imádok sportolni (válogatott sportoló vagyok) már el sem tudnám képzelni mozgás nélkül az életem. Végzős vagyok és az állatorvosira szeretnék menni. Imádom az állatokat, hobbi szinten tereplovagolok és agilityzem.

Őszinte vagyok, magabiztosnak mutatom maga, bár belül nem mindig így érzek, kicsit makacs vagyok és kicsit rasszista is. (amin próbálok változtatni), Nincenek felületes barátaim és nehezen szeretek meg bárkit, viszont ha megszeretek valakit, akkor amellett kitartok. ha rossz kedvem van, akkor sajnos azt eléggé kimutatom és tudom magam sajnáltatni..(ami szintén próbálok változattani, mert szánalmas..)

18 évesen volt az első barátom. Vele smároltam először, és vele is vesztettem el a szüzességemet.

4 hónap után szakítottam vele, miután kiderült, hogy mecsalt..nem okozott különösebb traumát, de nem örültem neki..

Elég rosszul kommunikálok olyan fiúkkal, akik tetszenek...átmegyek kicsit bunk.óba és semmi jelét nem mutatom annak, h érdekelne...valószínű ez ilyen "védekezési üzemmód" hogy ne érjen csalódás és ne mutassa ki mit érzek...teljesen logikátlan az egész..

Valószínű ennek az is az oka, h későn kezdtem el fiúkkal foglalkozni és nem tanultam meg ezeket a "flörtölési módokat"...nem szeretem ha egy lány teszi meg az első lépést..

Nem annyira szeretek bulizni járni, mert elszomorít a sok fiatal viselkedése...sosem fogom megéretni miért kell cigizni, seggrészegre inni magukat, össze-vissza smárolni, ke.félni stb...ez nem az én világom..

Elég nehezen illeszeked be a társadalomban és nem nagyon találom a helyem...

külsőm: vékony sportos testalkatom van, hosszú barna hajam és kék macskás szemem,( elég modelles arcom van. csak azért nem modellkedem, mert le kéne adnom az izmom hozzá és nekem a sport többet ér, mint hogy éheztessem magam és kifutón meg fotózásokon legyek egész nap és csak a divatról beszéljek..)

És utálok lekoptatni bárkit, mert szarul esik...és sosem tudom, h mit mondjak...és ebben béna vagyok elismerem..és tényleg kaki ez a szöveg...

Viszont szívesen szereznék haverokat,(mert jobban ellehet néhány fiúval hülyéskedni, mint lánnyal..).. de eddig sosem sikerült a külsőm miatt, ezért maradnék szívesen barát vele.

Najó ennyi azt hiszem elég lesz, mert gondolom a kutya sem kíváncsi rá, csak gondoltam hátha valaki tud tanácsot adni miben h kéne változtatnom ha már így kiderült mekkora egy átlagp.icsa vagyok...

2014. febr. 2. 21:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!