Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátnőm nagyon kislányos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm nagyon kislányos kinézetű. Ez ciki?

Figyelt kérdés

Eddig az érettebb lányok vonzottak de most egy kicsit fiatalabba szerettem bele.17 lesz mindjárt,nagyon jó alakja van,kedves és komoly de az arca elég kislányos,és kicsit úgy is öltözködik.Élőben 15-nek tűnik,képeken meg 14-nek..

Ráadásul későn kezdte a sulit ezért még csak most 10-es.(én végzős)

Ez ciki? Túl nagynak érzem magam hozzá.

18/F

2014. febr. 14. 21:21
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Ha cikinek tartod a barátnőd, akkor miért vagy vele?
2014. febr. 14. 21:47
 12/21 anonim válasza:

szerintem nem sőt ha meg szeret is ne érdekeljen én 2évvel idősebbnek tűnök barátomnál és ő simán néz ki mellettem 14-nek

16/l

2014. febr. 14. 21:49
 13/21 A kérdező kommentje:
Ott van a kérdésben hogy jó az alakjs és az arca kislányos...szövegértés bazkikáim.
2014. febr. 14. 22:16
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

"de az arca elég kislányos,és kicsit úgy is öltözködik."

Hogy öltözködik kislányosan? Azért mert nem vesz miniszoknyát meg falatka felsőt, amiből mindene kilátszik?

2014. febr. 14. 22:27
 15/21 A kérdező kommentje:

Nem talált cicus.

Ne rajtam próbáld leverni az üres kis életedből származó feszültséget.

2014. febr. 15. 11:55
 16/21 anonim ***** válasza:

Cicus? A becézgetéseidet inkább hagyd meg a barátnődnek. :-)

Egyébként nemtudom kinek feszültséggel teli az élete, ha ilyen kérdéseket rak fel az állítólagos nagy szerelmével kapcsolatban..(mivel egyértelmű, hogyha szeretünk valakit akkor nem merül fel bennünk, hogy "ez ciki?". Már csak ezért is..kettőtök közül nem a barátnőd a ciki.)

Ennyi.

2014. febr. 15. 13:27
 17/21 anonim válasza:
Sztem nem ciki, ha szereted meg mit számít, főleg a mai világban ahol egyre fiatalabban kezdik az emberek a párkapcsolatokat? Az a lényeg, hogy mindketten boldogok legyetek egymás mellet (mégha nyálasan is hangzik). Lehet, hogy csak "későn érő típus" és pár év múlva rá se ismernél. 24/F
2014. febr. 15. 16:06
 18/21 A kérdező kommentje:

Miss Dominancica!

Én mindössze egy kérdést tettem fel egy arra szolgáló weboldalon.

Erre jössz te,és pár hasonló,akik acsarkodó hangnemben alaptalan és sértő feltételezésekkel estek a torkomnak,noha kiderül,hogy a kommentálók fele el se olvasta a kérdést.

És mivel a tejfelesszájú,éretlen tini generációhoz tartozom,valamennyire fontos a megítélésem és ezzel te sem voltál ilyen korodban.

2014. febr. 15. 20:01
 19/21 A kérdező kommentje:
*másként
2014. febr. 15. 20:01
 20/21 anonim ***** válasza:

"Ne rajtam próbáld leverni az üres kis életedből származó feszültséget."

Én nem sértegettelek, ezzel szemben, Te engem viszont igen.

2014. febr. 15. 20:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!