16 éves lány vagyok, és nem mutálok. :S Még ugye változhat a hangom? Néha elég ciki, hogy kislányos a hangom.
Nyugi első, a lányok nem mutálnak :)
A kérdező meg baromi tájékozatlan és alapvető hiányosságai vannak biológiából.
Azért csak el tudod dönteni, hogy rádióban egy nő vagy egy kislány beszél! Szóval sztem a lányok is mutálnak, vagy ha jobban tetszik mélyül a hangjuk
Am köszi a válaszokat
de idióták vagytok:D
tényleg m utálunk, i lányok,, csak nem olyna hirtelen, és nem olyan erősen mint a fiúk XD...ahogy krdező is kommentelte, nem marad kislányhangunk XD
22:04 Te vagy a hülye. A mutálás egy olyan folyamat ami a fiúknál hormonális hatásra következik be.
A lányoknál nincs ilyen. Akár mélyül a hangjuk, akár nem, ennek köze sincsen a mutáláshoz.
Te is tájékozatlan vagy.
Te meg beteg vagy ha így reagálsz, mert rögötn azt hiszed h támadó hangnemben mondtam...
szerintem a lányokban is történnek hormonális változások....
A rádiós példád nagyon szär!
Rádióban nem a hang alapján állapítod meg, hanem a kiejtés, nyelvhasználat alapján. Főleg a kiejtés.
Nincs olyan kislány aki ne nyávogna. (nem kell ellenkezni, tényleg nincs)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!