Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy csődtömeg vagyok, hiányzik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy csődtömeg vagyok, hiányzik a szerelem, nem érzem teljesnek így magam; mit tegyek?

Figyelt kérdés

Az egyetemen egy 0 vagyok, míg mindenki másnak olyan jól sikerültek a vizsgái. Szerelem terén meg katasztrófa; évek óta szerelmes vagyok egy olyan pasiba, akibe nem szabadna; mindig gyötröm magam ezért. Szánalmas az életem, a boldogságot soha nem találtam meg; mit tegyek?

21L

2014. febr. 14. 12:11
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:
Igen, 39%os rád vagyok a leginkább féltékeny! A műveltségedre, a bölcs gondolataidra és arra, hogy milyen jól ismered az emberi elmét és arra is, hogy nem tudsz értelmesen válaszolni! Bárcsak ilyen lehetnék, mint te! :-P
2014. febr. 14. 14:40
 32/39 anonim ***** válasza:
most meg rám is hajtasz?? kevés vagy hozzám ezt szögezzük le az elején :D megint nincs szerencséd,ez hanyadik?:D
2014. febr. 14. 14:57
 33/39 A kérdező kommentje:
Látom számodra ismeretlen az a fogalom, hogy irónia!
2014. febr. 14. 14:59
 34/39 anonim ***** válasza:

"Egy csődtömeg vagyok " "Az egyetemen egy 0 vagyok"

"Szerelem terén meg katasztrófa" "Szánalmas az életem"

ezek után nincs olyan.Tehát bejövök, valld be! és megint csalódtál cöcö....

.na de amúgy most mellékesen felpontozhatnál mert leszívtak,cserébe adok egy hasznos tanácsot :)

2014. febr. 14. 15:06
 35/39 A kérdező kommentje:
Köszi, te nem kérem a te hasznos tanácsaidat!
2014. febr. 14. 15:10
 36/39 ASOT ***** válasza:

Énekelj! Ajjajj fekete vonat, elküldhetnéd a páromat....

ajjajjj mi lesz így velem, ajjajj világgá megyek...

ajjjajjj menj a konyhába, ajjajj csinálj kókusztekercset...ajjajj hozzá belőle...ajjajj ne légy ideges

2014. febr. 14. 15:12
 37/39 anonim ***** válasza:

tűnjél el arról a közegből ahol Ő van, menj át levelezősre pl ha nappalin vagy, de először is töröld le FB-ról, és tiltsd is le, koncentrálj más palikra, helyezz el rajtuk vonzó tulajdonságokat a fantáziádban.

Én fiú létemre jártam már így, egy kis városba lakunk a lánnyal de néha látom csak, már nagyjából kiment a fejemből. FB-ról letöröltem, letiltottam

2014. febr. 14. 15:58
 38/39 A kérdező kommentje:
Nem ugyanarra az egyetemre jar, ahova en, hanem hetvegen mikor hazajovok mindig latom, mivel abba a kozsegben lakik, ahol en.
2014. febr. 14. 16:46
 39/39 anonim válasza:

Jaj te lány x) 21 évesen nagyon nincs fogalmad az életről... Nem nagyon olvastam végig az előző válaszokat, csak a tieidet kérdező és hát, eléggé ledöbbentem :) Az jött le nekem belőle, hogy ez a pasi neked csak külsőre jön be. És most jön az ezeréves közhely: a külső nem igazán számít :) Jó oké, az elején, az ismerkedésnél, de azután már tényleg nem.

Például , én sem tetszettem a barátnőmnek, mikor először találkoztunk, de azután megszeretett, és most már azt mondja én vagyok a leghelyesebb a világon (ami persze nyilván nem igaz, de neki akkor is én vagyok!)

Ez ilyen , ez így megy. Amíg nem engeded, hogy megismerjenek mások, és te sem akarsz másokat megismerni addig nem is tudsz majd kikerülni ebből a helyzetből.

Az egyetemmel kapcsolatba meg: Most nem olyan nagy dolog jó vizsgákat tenni... én pl a Műegyetemre járok, mérnöki szakra , és nem vagyok az a hű de nagyon okos, csak jól osztom be az időmet, így előző félévben is meglett a 4,9.

Mit tudom én, oszt be az idődet, én úgy csinálom, hogy most első héten még lazultam filmeztem , átgondoltam hogy a beadandókat hogyan fogom megcsinálni stb.

Jövő héttől meg majd elkezdek tanulni naponta egyre többet. Holnap mondjuk csak 1 órácskát. Aztán kedden másfelet stb és ezt addig emelem még el nem jutok a napi 4 óráig ( persze nem minden nap, csak mikor van kedvem. mindig csináld azt amihez kedved van :) ) Hétvégén meg sosem tanulok, azt a barátnőmre fordítom, mert csak akkor tudunk találkozni :)

Nagyrészt rajtad múlik hogyan alakítod az életedet. Móka az egész, vannak nehezebb és könnyebb időszakok is, és semmi sem garantálja azt, hogy mindig minden sikerülni fog, és hogy elérjük az "álmainkat" dehát mi más dolgunk van mint küzdeni ? :) Max nem jön össze na bumm... a végén úgyis mind ugyan oda jutunk ( ha érted mire gondolok ;)

Szedd össze magad, ha nincs kedved tanulni, bulizz , ha nincs kedved bulizni tanulj, ha nincs kedved tanulni akkor meg olvass, vagy akármi, de az a legrosszabb érzés, ha úgy fekszel le nap végén, hogy : na basszus ma sem csináltam semmit.... mert legbelül érzed hogy vesztegeted az idődet.

Remélem tudtam egy kicsit segíteni, és ne feledd ketyeg az óra tikk takk :) 21/F

2014. febr. 16. 17:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!