Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy csődtömeg vagyok, hiányzik a szerelem, nem érzem teljesnek így magam; mit tegyek?
Az egyetemen egy 0 vagyok, míg mindenki másnak olyan jól sikerültek a vizsgái. Szerelem terén meg katasztrófa; évek óta szerelmes vagyok egy olyan pasiba, akibe nem szabadna; mindig gyötröm magam ezért. Szánalmas az életem, a boldogságot soha nem találtam meg; mit tegyek?
21L
A külsőm! Hát ez a másik, hogy mindenki azt kérdezi, hogy hogt nincs barátom. Rengeteg fiút érdeklek, de nincs meg a szikra. Csak eziránt a pasi iránt.
10/8
Mert lefoglal, hogy arra vágyj, ami nem lehet a tied.
Tovább kell lépni, nem lesz a tied és ennyi! Keresgélj másfelé. Nem mindenki kaphatja meg, amit akar. Érd be kevesebbel és szépen lassan elfelejted.
Szerintem te igaz lelki mazó vagy, élvezed, hogy fáj. Van ilyen, én csak két napokra ragadok bele a "szegény én", szerepbe.
A szerelem érzésének keresése meg nem azonos a szerelemmel.
Fogadd el, nem lesz a tied. Lépj tovább!
Tegyelek a füstre.
1. Fejezd be az önsajnálatot. Minél többet nyavajogsz, annál szarabb lesz az életed
2. Adj magadra, kívül, belül
3. Önbizalom akkor lesz, ha teszel is érte. Kezdd a vizsgákkal!
4. Nem fontos, hogy legyen valakid, néha van olyan, hogy az ember életében nem a párkapcsolaton van a fókusz. Max keress egy szexpartnert rövid távra, ha be vagy indulva.
5. Olyan vonat után ne szaladj ami nem vesz fel. Tartsd távol magad az illetőtől, el fog múlni idővel. (Töröld fb-n, telóból, mindenhonnan. Minden este lefekvéskor képzeld el, hogy nyolvanévesen épp kiteszi a műfogsorát a pohárba, fingik egy nagyot majd melléd bújik. Tuti hatás)
El tudnám felejteni, ha nem venném azt észre, mikor egy közegben vagyunk, hogy rengeteget bámul, + néha úgy érzem, hogy zavarban van, ha mondjuk a közelembe kerül.
Tudom, hogy nem kaphatok meg mindent, de eddig szerelem terén még SENKIT nem kaptam meg, aki nekem kellett.
Szóval jól nézel ki és rengeteg pasi akar téged?
Nem értem miért siránkozol?
Akkor megértenem,ha taszító külsővel rendelkeznél és senkit nem érdekelnél(mint én)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!