Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy csődtömeg vagyok, hiányzik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy csődtömeg vagyok, hiányzik a szerelem, nem érzem teljesnek így magam; mit tegyek?

Figyelt kérdés

Az egyetemen egy 0 vagyok, míg mindenki másnak olyan jól sikerültek a vizsgái. Szerelem terén meg katasztrófa; évek óta szerelmes vagyok egy olyan pasiba, akibe nem szabadna; mindig gyötröm magam ezért. Szánalmas az életem, a boldogságot soha nem találtam meg; mit tegyek?

21L

2014. febr. 14. 12:11
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
lenézed a többi lányt,undorító vagy! ezért nincsen barátod meg nem is lesz soha mert nincs benned emberség :D
2014. febr. 14. 13:02
 22/39 A kérdező kommentje:
39%! Undorito vagy! Nem nezek le senkit, de latom, hogy milyenek mas csajok(100 kg, zsiros bor, zsiros haj...)
2014. febr. 14. 13:18
 23/39 anonim ***** válasza:
De fogd már fel,hogy neked is LEHETNE barátod!
2014. febr. 14. 13:24
 24/39 A kérdező kommentje:
Lehetne, de mi ertelme olyannal lenni, aki engem nem erdekel?
2014. febr. 14. 13:26
 25/39 anonim ***** válasza:
Jobb egyedül?
2014. febr. 14. 13:33
 26/39 A kérdező kommentje:
Nem jobb, de mi ertelme egy olyan pasival lenni, akihez egyaltalan nem vonzodom. Hogy erjek egy ilyen pasihoz hozza...
2014. febr. 14. 14:06
 27/39 ASOT ***** válasza:
ha jó idő lesz akkor márciusban 22 sárgabarack fát kéne megmetszeni, ha gondolod segíthetsz és adok egy kis pénzt is, de tízórait hozzál nekem is.
2014. febr. 14. 14:18
 28/39 anonim ***** válasza:
de nekik van barátjuk tehát mégis jobbak tőled :D de nem védem én a 100kg-os nőket mert nem eseteim,de inkább ők mint te,és igen is lenézed mert irigy is vagy mindenkire :D.+ undorítónak neveztél,erre meg nincs bocsánat.^^
2014. febr. 14. 14:21
 29/39 anonim ***** válasza:

"köztudottan nem veszi komolyan a nőket, mióta egy barátnője megcsalta ő"

ezzel én is így vagyok már jó pár éve...

F

2014. febr. 14. 14:27
 30/39 anonim ***** válasza:
Nézd, szerintem elmondtuk kb mit kéne tenned. Ki kellene verni a fejedből azt aki miatt a többi srácnak eleve esélye sincs labdába rúgni. Majd rájössz magadtól, de addig is csak saját magad szívatod tulajdonképpen. 10 év múlva el se fogod tudni képzelni, hogy mi a frász tetszett benne, és hogy hogy lehet ennyire mániákusan beleesni valakibe. Majd megjön a tapasztalat pár végigszívott év után. Persze nem szükségszerű éveket szívni ha tanulsz a hibákból, és nem követed el őket sokadszorra is.
2014. febr. 14. 14:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!