Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt biztosan észreveszi egy tanár, ha bejön a diáknak? (lent)
Vajon észreveszi az apróbb jelekből, hogy vonzódik hozzá egy diák, annak ellenére, hogy ő különösebben nem mutatja ki? Mert evidens, hogy sokkal tapasztaltabb, mint egy diák, de ez mindenképp azt jelenti, hogy rájön az ilyesmire?
És mit gondoltok, mit vált ki belőle, ha ez kiderül számára, inkább kellemetlenséget/esetleg ellenszenvet, vagy inkább imponál neki ?
Bocsi a több kérdésért, de nagyon érdekelne a véleményetek erről. (Meg ha esetleg tanár is olvassa, az ő véleménye kiváltképp érdekelne, bár nem tudom, erre mennyi esély lehet.)
És mielőtt jönnek a "beszólások", NEM akarok semmit, tisztában vagyok vele, hogy ez TILOS és csöppet sem etikus!! Csak kíváncsi vagyok, hogy Ti mit gondoltok erről! Előre is köszönök minden normális választ!
Oké! Köszi a válaszod meg a segítséget!:)
Mondjuk nálam az tény és való, hogy feszélyezve érzem magam, ha közel jön hozzám, de nem gondolom, hogy azért, mert "komolyan belé szerettem".
Mindenesetre nagyon remélem, hogy neki sem okoz ez problémát, bár a legjobb az lenne, ha észre se venné ezt az egészet rajtam! Mondjuk elég távolságtartó vagyok vele, de ki tudja.. kívülről nyilván nem látom magam, úgyhogy nem tudom, vajon mennyire látszik rajtam ( vagy látszik-e valamennyire ).
Viszont már kezd valahogy egyre kellemetlenebbé válni ez az érzés számomra! És nem tudom, mit kéne tennem ez ellen.
" "NEM akarok semmit" de azért a h*lye is látja, hogy abban reménykedsz, hogy valamikor majd összejöhess vele."
Kedves válaszoló, ezt a kérdést nem azért tettem fel, hogy akkor most titkon tanácsokat kérjek, hogy hogyan tudnék vele mégis összejönni. Érdekelt, hogy vajon ő ezt nagy eséllyel észreveheti-e, meg az, hogy vajon milyen érzést válthat ki belőle....Mert egy: nem szeretnék neki kellemetlenséget, gondot okozni, kettő: nem igazán szeretném azt se, ha látná rajtam. Ezért szeretnék ez ellen valamit tenni, úgyhogy ne haragudj, de nincs igazad!
Magamból kiindulva, minél inkább küzdesz az ellen, hogy észrevegye, annál inkább fel fog neki tűnni. :) Sajnos ez olyan dolog, ami lerí az emberről. Ha nem provokálod, nem flörtölsz vele, akkor valószínűleg ő sem fog kellemetlen helyzetbe hozni.
L
Köszi a választ!:)
Nem nem, még véletlenül se flörtölnék vele. Csak elég kellemetlen ez a helyzet. Meg nem akarom, hogy "h*lyének" nézzen.
Igen, igazad lehet. Amúgy szerelmet én se érzek, azért ez attól távol áll, nálam csak nagyon nagy vonzalom van.
De vajon ha észrevette, zavarja őt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!