Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha bejön biológiaórára a 27...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha bejön biológiaórára a 27 éves tanár mindig engem néz, velem beszél, megölel, kedves. Vajon ez mit jelenthet?

Figyelt kérdés
2010. márc. 21. 14:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
gyereket akar
2010. márc. 21. 14:13
 2/14 A kérdező kommentje:
15 vagyok. és nem szüzességhez akartam írni, véletlenül ment oda
2010. márc. 21. 14:14
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
próbálja ellensúlyozni az unszimpátiáját
2010. márc. 21. 14:21
 4/14 A kérdező kommentje:
légyszi ne hülye válaszokat
2010. márc. 21. 14:34
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezd meg tőle. Nyíltan. Biztos meghökken. :D

De nyilván közelebb jutsz az igazsághoz mintha olyan emberektől kérdezed akik erre a fórumra írnak..és a címből nem látják át a szituációt.

Nem értem miért várják az emberek az őszinteséget mikor ők nem kezdeményeznek. Mennyi félreértés megszűnne. :P

Szóval.. hívd félre kérdezd meg..

ha azt mondja nem akar tőled semmit akkor mond meg hogy bocs...de akkor vegyen vissza picit mert azért a tanár-diák kapcsolatnak vannak határai

ha azt mondja akar.. akkor meg koppintsd le mond hogy ez nem jó.. mivel ha ilyesfélékbe belemész te szívod meg.... keress inkább magadkorú srácot

2010. márc. 21. 14:49
 6/14 anonim válasza:
Mosogatni :D
2010. ápr. 4. 16:17
 7/14 anonim ***** válasza:
lehet, h nem vágod a bioszt és élőbe akarja neked megmutatni, h mit hova kell tenni :D
2010. ápr. 4. 16:22
 8/14 anonim ***** válasza:
szerintem csak vigyázz vele mert a végén még terhes leszel
2010. ápr. 4. 16:32
 9/14 anonim ***** válasza:
Egy kérdés hozzád: Szexi? :D ;) Válaszolj őszintén. :D
2010. ápr. 4. 16:33
 10/14 anonim ***** válasza:
Nem tudom mit akar tőled de egy tanár semmilyen esetbe se ölelgesse a diákját. Max. akkor ha felköszöntik egymást valamilyen alkalomból, de csak úgy...hát én tuti nem hagynám akkor se ha szexi.
2010. ápr. 4. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!