Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az tényleg igaz hogy a huszoné...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az tényleg igaz hogy a huszonéves nők (akik mondjuk már az életük párját keresik) már inkább a gazdagabbakat nézik csak meg mert rájuk lehet majd alapozni meg stb? egy csóró jelenleg nem érdemli meg hogy legyen szerető felesége esetleg gyerekei?

Figyelt kérdés
2014. febr. 11. 10:01
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
23 éves lány vagyok, a következő ember, aki a párom lesz, azt tervezem, hogy a férjem is legyen. Igen, megnézem a fiú anyagi helyzetét is, de főleg azt, hogy hogyan tud bánni a pénzzel. Ha felesleges dolgokra pazarol és azért nincs pénze, akkor nem fogok vele még ismerkedni se. Illetve, ha társadalmilag alattam van és most kövezzetek meg, de az ilyen kapcsolatoknak nincs jövője, ahol a két fél nincs egy szinten.
2014. febr. 11. 16:36
 32/39 anonim ***** válasza:

31-es "társadalmilag alattam van" pff de belső értékekben fölötted

én az ilyen nők miatt nem akarok párt meg komoly kapcsolatot, ennyi, pedig tehetősnek számitok

2014. febr. 11. 16:42
 33/39 anonim ***** válasza:

31.

Tehát ha egy nagyon gazdag pasi szeret beléd az jöhet?mert társadalmilag nem alattad van?

2014. febr. 11. 16:45
 34/39 anonim ***** válasza:

"társadalmilag alattam van"

Talán Indiában élsz, vagy mi? (Ha nem, akkor javaslom a költözést.)

2014. febr. 11. 17:01
 35/39 anonim ***** válasza:

31-es vagyok,

Nem, itt nem a pénzről van szó, hanem konkrétan arra utaltam, hogy ha nekem magas iskolai végzettségem van, akkor neki is legyen az. Hasonló a hasonlóval. Nem nézek le senkit, de volt már tapasztalatom egy szakmunkással és nem működött. Én szeretek színházba járni, ő hülyeségnek tartja és hasonlók.

2014. febr. 11. 23:16
 36/39 anonim ***** válasza:
100%

Jó hogy ismersz minden szakmunkást :D

és valószinű az összes diplomázott ismerősöm is szeret szinházba járni képzeld, egyikőjük sem szeret, csak sznobságból meg nem megyünk ilyen helyre ha nem érdekel, mindegy nem akarlak meggyőzni arról hogy egy melóssal gyere össze, de legalább ne degradáld le ennyire a másik embert, diplomásként nekem csak szakmunkát végző barátaim vannak nem azért mert bajom lenne a "magamfajtákkal", igy alakult a baráti társaság, sokan képzik magukat tovább amúgy közülük is, az ilyen irományok mint a tiéd a női nemtől veszik el a kedvem már ne haragudj!

2014. febr. 12. 07:21
 37/39 anonim ***** válasza:
43%
36-os, sajnálom, de az én környezetemben a szakmunkások nem nagyon érdeklődnek semmilyen művelődés iránt. Nyilván van kivétel mindenhol, ahogyan a diplomás sem szereti a színházat, illetve a szakmunkás is szeretheti, nem mondtam, hogy nincs, sőt az egyik barátom kereskedő, mégis jön velünk mindig. Én csak arra próbáltam utalni, hogy a hasonló a hasonlóval jöjjön össze, a túl nagy különbségek sosem jók. :)
2014. febr. 12. 11:54
 38/39 anonim ***** válasza:

Ez a hasonló a hasonlóval.

Pff nehogy már fajkeveredés legyen mi?Undorító a gondolatmeneted!

2014. febr. 12. 12:19
 39/39 anonim ***** válasza:

Legalább őszinte!

Minden tiszteletem az övé és megértem a helyzetét.

Mondjuk engem eddig se zavart, h a nők nézik, h miujsag van.

2014. febr. 12. 12:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!