Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az tényleg igaz hogy a huszonéves nők (akik mondjuk már az életük párját keresik) már inkább a gazdagabbakat nézik csak meg mert rájuk lehet majd alapozni meg stb? egy csóró jelenleg nem érdemli meg hogy legyen szerető felesége esetleg gyerekei?
19, azt a not is elfogadnad aki mondjuk otthon ul es nem csinal semmit, vagy mar evek ota munkanelkuli mert nem hajlando alacsonyabb rendu munkakat elvallalni?
A hozzaallas szamit! Hogy ki miert csoro!
Tudod mi a tipikus női munka?
Hostess,modell,pénztáros,irodakukac.
Nézd meg az önkormányzatokat.Szinte csak nő van ott.
Az meg,hogy nem tudnak keresni...Egy nő ismerős többet keresett a hétvégi rendezvényen mosolygással mint én egy keményen átdolgozott héten!
21
Munkanélküliség gáz.Keressen munkát.De itt a kérdésben se a munkanélküli férfiakról van szó!
Jó és mi van akkor, ha mondjuk biztonsági őr havi 70 ezerért és hiába próbálkozik, nem jön össze semmi.
A mérnöki diplomához kevés, a jogihoz nincs pénze, ismerőse nincs, aki segítene, hiába minden.
Aztán még ki is rúgják.
Majd hiába dob be 600 önéletrajzot, sehol semmi.
Ilyenkor is elnéznétek, ha már évek óta ez megy és ti tartjátok el?
Na ne.....:)
Elég egyébként megnézni a leginkább "értelmiségi" nők által látogatott családi kategóriát megnézni.
A fele otthon van már két éve munka nélkül, mert neki nem jó semmi, a másik fele meg tanul és szintén a barátja/férje tartja el.
Aztán elég kamuból feltenni egy kérdést, h mi a helyzet azzal a férjjel, aki szintén ezt teszi.
Persze az eddigi hatalmas egyetértés hirtelen átcsap lázadásba, h mit képzel magáról a férj, h már két hónapja munkanélküli.
Bezzeg a nő lehet két évig is.
nem tudom, talán túl különc vagyok ebben a világban, de engem ez abszolút hidegen hagy...
egy barlangban is elélnék azzal, akivel szeretjük egymást :DD
L
12:28
Jó igénytelen egy ember lehetsz....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!