Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az tényleg igaz hogy a huszoné...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az tényleg igaz hogy a huszonéves nők (akik mondjuk már az életük párját keresik) már inkább a gazdagabbakat nézik csak meg mert rájuk lehet majd alapozni meg stb? egy csóró jelenleg nem érdemli meg hogy legyen szerető felesége esetleg gyerekei?

Figyelt kérdés
2014. febr. 11. 10:01
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
9%

Mondjuk elég szomorú,hogy a boldogságoz pénz kell...

Bezzeg régen amikor semmijük se volt az embereknek akkor is voltak boldog párok.

2014. febr. 11. 10:23
 12/39 anonim ***** válasza:
100%

Hát jah, mert most egy munkanélkülivel h tudna összeköltözni?

Ez a "kiből mit lehet kihozni" meg egy nagy kajli duma, nem fog éveket várni, h arra várjon, h összeszeded végül magad vagy sem.

Főleg, h elég sok pénzes pasi van.

2014. febr. 11. 11:00
 13/39 anonim ***** válasza:
54%
A szerető feleség egy dolog, de hogy akarsz gyerekeket, ha nem tudod őket eltartani? Vagy esetleg elküldöd a babákat is dolgozni? Esetleg a nő tartsa ki a piciket és még téged is? Remek...
2014. febr. 11. 11:04
 14/39 anonim ***** válasza:
56%

Közösen rakják össze.Nehogy már a férfinak kell lennie a pénztermelőnek.

Elég undorító ami itt megy.Nincs elég pénze az már nem is ember....

2014. febr. 11. 11:06
 15/39 Fernando_09 válasza:
71%

Amit te kérdezel, azzal sokan nagy félreértésben vannak. Az igaz, hogy a nők szeretik, ha egy férfinak biztos jövedelme van, de nem azért, hogy őt elkényeztesse és egyéb ilyen dolgok, hanem azért, hogy ha összeköltözik egy férfival, netán gyereket akar tőle, akkor biztonságban akarja érezni magát, magyarul nem szeretne azon idegeskedni, hogy mikor tünik el a tető a feje felöl.

Természetesen vannak, akik kifejezetten pénzre hajtanak, de egy ilyen nőt alig ha akar bárki magának feleségként.

2014. febr. 11. 11:21
 16/39 anonim ***** válasza:

Ha a nő választhat, hogy csóró vagy gazdag, szerinted melyik fogja megalapozni a biztonságos, nyugodt családot?

Naná, hogy a pénzes.

2014. febr. 11. 11:23
 17/39 anonim ***** válasza:
63%

elvégre ha már a nők is dolgozhatnak ugyanannyi pénzért!!

[link]

és még azt is kitalálták hogy a férfi is otthon maradhat a gyerekkel, akkor tessék azt is elnézni ha éppen a férfinek nincs munkája, persze törekszik ez természetes, mert úgy látom a nőknél még mindig elnézőbbek a pasik ha munkanélküliek...

2014. febr. 11. 11:28
 18/39 anonim ***** válasza:
75%

Forditsuk mar meg a kerdest kicsit. Ti milyen not valasztanatok?

Akinek van munkaja, vagy olyan vegzettsege, hogy o is penzt hoz a hazhoz es meg tudjatok teremteni a kozos jovotoket?

Vagy olyat, akinek nincs se szakmaja, se munkaja, neked kellene eltartanod vagy segitened? Minden randit neked allnod?

En mar mondjuk harmincas no vagyok, de egyet ertek az elottem szolokkal. Az a lenyeg, hogy a ferfi mennyire akar es szorgalmas.

Egy olyan, aki megelegszik a biztonsagi or papirjaval es jol el van, meg csak a szaja jar, hogy ezt kellene csinalni, meg azt, de a vegen mindig kiderul, hogy annyi volt, hogy hozta az otletet de te valositsd meg mert o igazabol egy lusta himvesszo es ezert csoro. Az a legnagyobb szerelmet is megoli.

Ha tetszik fiuk, ha nem.

2014. febr. 11. 11:31
 19/39 anonim ***** válasza:
52%

Jah.Könnyű mondani,hogy találjon jobbat.Alig van munka és egy elég sokra már csak nőket keresnek.

Másrészt igen.Én elfogadnám azt a nőt aki keveset keres.Hogy miért?Mert a pénz nem minden.Együtt megtudjuk oldani.Én szegénységben nőttem fel.Tudom mi az a nélkülözés és a szüleim még is felneveltek.Együtt öregedtek meg!

Tudod mi ez?Szerelem és kitartás!

2014. febr. 11. 11:34
 20/39 anonim ***** válasza:
24%

17-es, szerintem ezt ugy nezd, hogy egy tipikusan noi munka sose lesz olyan ertekes mint a tipikusan ferfi munka.

Egy takaritono sose fog annyi penzt kapni mint egy utepito munkas, mert a takaritas nem er annyit a legtobb ember szemeben.

Vagy egy ovono sose fog annyipenzt keresni mint egy lakatos. Mert ezek tipikusan noi munkak

Ez csak egy rossz pelda volt, es az emlitett munkak kozott nincs osszefugges, csak annyiban, hogy kik vegzik de abban egyetertek, hogy egy noi lakatos nem fog kevesebb penzt kapni csak azert mert no, bar valoszinuleg nem is fogjak ot alkalmazni.

2014. febr. 11. 11:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!