Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyit ér csak a sok lájk facebookon?
Ismerek pár lányt akiknek minden képén 50-150 like van,rakat fiú odakommenteli hogy milyen szép,stb. de egyiknek se volt még barátja,nem kezdeményznek náluk a fiúk se semmi.
Mindegyikük normális lány,a képeik se szétszerkesztett pózolósak,17 év körüliek.
Hogyhogy senki se hajt rájuk?
Inkább 2 tucat nyálcsorgató gyökér akik nagyon meg akarják dugni őket.
Nekem egy lájkom sincs és még anyum sem az ismerősöm. :)
Ne hidd, hogy azért mert te nem tudsz róla, valaki(k) nem hajt(anak) ezekre a lányokra.
Én pl tudom, hogyha pár fiúnak jeleznék vissza, elég könnyen lehetne barátom (mondjuk nekem volt már több is, szóval ebben nem esek a kategóriába), de nem jövök össze akárkivel. Sőt, azt se szeretem ha valaki hajt rám, pedig semmi megerősítést nem adok.
Ki mondta ezt a hülyeséget ,hogy nem hajtanak rájuk?
Amúgy meg képzeld el nem a számít ki mennyi lájkot kap egy weboldalon vagy ez a mérce?
Őszinte leszek én sem írnák rá egy tükörben pózolós csajra, ,mert mű érzésem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!