Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyit ér csak a sok lájk facebookon?
Ismerek pár lányt akiknek minden képén 50-150 like van,rakat fiú odakommenteli hogy milyen szép,stb. de egyiknek se volt még barátja,nem kezdeményznek náluk a fiúk se semmi.
Mindegyikük normális lány,a képeik se szétszerkesztett pózolósak,17 év körüliek.
Hogyhogy senki se hajt rájuk?
Talán mert semmit nem jelent, hogy hány lájk van a képeden?
Most tényleg te azt hiszed, hogy ez jelent valamit?
Nekem 1 lájkom van, az is anyámtól. Ez jelent valamit:D
Na jó nem is, hazudtam. Igazából 2 van, mert apám is lájkolt:D
Figyelj, én ugyan nem vagyok lány, de az én képeimen van átlagban 7-8 like, a kicsit népszerübbeken 15-20, vannak ismerőseim (fiuk) akiknek van 100 akár attól több like is a képük, alatt, mégis nekem nagyon ritka ha épp nincs barátnőm, amig neki/nekik életükbe 1-2 ha volt.
Szóval ennyit a Like-okról.
De hogy a kérdésedre is válaszoljak, mert igy próbálnak a csajnak behizelegni, amugy megszólitani nem merik, és azt hiszik, ha aláirnak, valami szépet, majd a csaj viszonzásképp lefekszik velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!