Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik srác teste jön be és miért?
És ha vmelyik már túl sok, azt miért érzed annak? Sorrendet is megírhatjátok, ha van.
Kérlek írjátok le hány évesek vagytok, és lányok vagy fiúk! Köszönöm.
Ha választanom kéne akkor a 4. mivel ott tetszik legjobban a has (bár ez függ fénytől meg sok mindentől) de lehet egy fiúnak akármilyen jól kidolgozott teste ha az arca nem tetszik akkor ott vége mindennek
19L
Az 1-es és a 3-as a legjobb. A barátom az utóbbira, én az előbbire hasonlítok, szóval némi elfogultság van a dologban.:D
22/F
ezt a kérdés azért írtad ki hogy megbizonyosodj, hogy a nőknek ilyen férfi test kell és elkezd te is gyúrni?
Igazából egyik pasi tetste se jött be mert sztem nem a kocka has a normális ahogy egy nőnek se az hogy 175 cm legyen és botsáska.
Nekem az izmos és husis pasik jönnek be. Legyen izmos és legyen egykis husika a pociján.
nálam a 3-as a befutó :D
a többiek túl kidolgozottak nekem, a 3-as pont határeset, épp elég..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!