Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek hülye voltam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hülye voltam?

Figyelt kérdés
Egy csajjal már régóta jóban vagyok (3 éve). Eleinte csak barátságként kezdtük a dolgot. Tavaly tetszettem neki, mert egy közös ismerősünk tájékoztatott róla. Sosem tekintettem rá nőként, így finoman visszautasítottam, holott egyáltalán nem csúnya és én sem vagyok egy Adonisz... De egyszerűen nem jön be, semmi gond nincs vele, szép, kedves és okos is... Valamiért nagyon bánt a dolog, hogy megbántottam, mert azóta megromlott a kapcsolatunk, mindent magára vesz, magában keresi a hibát, és mindig "csúnyázza magát." Lelkiismeret-furdalásom van, amiért miattam érzi ezt, pedig tényleg szép, de nem tudom vele elképzelni magam, és a barátsága sokkal fontosabb... De azért van bennem egy érzés, amiatt, mert nem vagyok túl helyes, és hogy lesz-e később szép barátnőm, és nem akarom elveszíteni a lehetőséget...meg hát van bennem félelem is, hiszen csak 15 éves vagyok. Nem is állok készen egy kapcsolatra. Mit mondjak a lánynak, hogy végre megnyugodjon? 15F
2014. febr. 10. 16:20
 1/8 anonim ***** válasza:
Nyugi szép vagy nagyon de akkor hülye voltam
2014. febr. 10. 16:21
 2/8 anonim ***** válasza:
Amit az 1es írt
2014. febr. 10. 16:21
 3/8 anonim ***** válasza:
mondd meg neki az igazat, amit érzel
2014. febr. 10. 16:22
 4/8 anonim ***** válasza:
Írd neki ezt:Szép vagy szép szebb a napnál de nem szebb az én valagamnál
2014. febr. 10. 16:24
 5/8 anonim ***** válasza:
Most melyikőtöket kell sajnálni?
2014. febr. 10. 16:26
 6/8 Moszuke ***** válasza:
ha barátok vagytok akkor ezt nem nehézség elmondani neki. így kb ahogy nekünk leírtad.. barátok között nincsenek ciki témák..:)
2014. febr. 10. 16:30
 7/8 anonim ***** válasza:
Beszélgess a lánnyal, mond el neki az érzéseidet, hogy nem szeretted volna becsapni, és érzelmek nélkül a kapcsolatba menni. Nem tehet erről sem ő, sem te, egyszerűen nem vagytok egymással kompatibilisek. Inkább ne legyetek együtt,minthogy sajnálatból legyél valakivel... minden zsák megtalálja a foltját előbb utóbb, hidd el te is ráakadsz a tiédre és ő is! Sok szerencsét! Hajrá!
2014. febr. 10. 16:33
 8/8 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki, hogy nagyon szép, de a barátságotok fontosabb. Én is sajnálatból jártam egy jóképű sráccal, de nem volt jó.
2014. febr. 10. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!