Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mihez kezdjek szerintetek (tudom hogy hülye voltam)?
Figyelt kérdés
Kocsmában dolgozom már egy ideje szédített egy srác (telon is beszéltünk már meg személyesen sokat) és egy nap most csütörtökön dolgoztam bejött és már úgy köszönt szia picim amikor kimentem cigizni kijött utánam és kérdezte nincs-e kedvem elmenni hozzá mivel nekem is nagyon bejön a srác gondoltam oké de nem szóltam azt mondtam meggondolom egymás mellett ültünk mikor nem kellett kiszolgálnom ott voltak a haverjai is a lábával piszkálgatott de nem szexuálisan csak hogy nézzek rá mindig úgy mozdult hogy hozzám érhessen ha ránéztem mindig mosolygott sikerült rávennie hogy elmenjek hozzá azzal a szöveggel hogy nem kell történnie semminek beszélgethetünk egész éjjel az sem baj meg is várta a zárást is és együtt mentünk hozzájuk még az anyának is bemutatott volna csak én nem akartam sokat beszéltünk puszi és csók is csattant olyan dolgokat mesélt nekem hogy mi van a családjával hogy van egy lánya akivel nem lehet együtt és nagyon hiányzik neki mivel különmentek a kislánya anyával, beszélt a nagyszüleiről, mondta milyen aranyos lehet a kisfiam (mert nekem is van) de megtörtént amit nem igazán akartam ilyen hamar lefeküdtem vele de ez a beszélgetés szex előtt és után is volt aztán aludtunk reggel hazavitt csókkal váltunk el és abba maradtunk hogy szombaton talizunk viszont szombaton 6kor hívtam hogy mikor talizunk akkor még beszéltünk mondta hogy majd hív mert még dolgozik azóta viszont nem veszi fel a telefont ha hívom tehát attól féltem hogy egy éjszakára kellek de ez a gyanúm mintha beigazolódna de ahogy viselkedett az nem annak tűnt mi a véleményetek írjátok meg légyszi sajnos nagyon lelkis vagyok így már most megvisel az egész mert ennyire nem tetszett nekem senki el vagyok keseredve kérlek adjatok tanácsot, b.nőm azt mondta lehet csak megijedt és majd jelentkezik, nekem nem tűnt olyan embernek aki olyan könnyen megijedne bármitől várom a válaszaitokat és köszönöm előre is2012. nov. 4. 18:52
1/14 anonim válasza:
Szerintem keresni fog még téged. Mitől ijedt volna meg?
2/14 anonim válasza:
Valószínűleg te is csak egy csaj vagy a sok közül, akik megvoltak neki.
3/14 A kérdező kommentje:
ez nagyon jó kérdés b.nőm nem tudom pont mire gondolt remélem igazad lesz és tényleg fog még keresni mert azt hiszem túlságosan is megkedveltem remélem nem csak egy éjszakára kellettem de ha igen akkor nagyon ügyesen csinálta
azt el is felejtettem hozzá tenni hogy mondta azt is nekem hogy nem csak egy éjszakára kellek neki és hogy fél a csalódástól mert már sokat csalódott
félek mert már érzések is vannak nem szeretnék sírni már túl sok fájdalmat okoztak a férfiak :(
2012. nov. 4. 19:52
4/14 Sally06 válasza:
benne van a pakliban hogy csak egy éjszakára kellettél.. ha ez így van nyilván nem mondta volna a szemedbe mert akkor nem fekszel le vele... ha nem veszi fel a telót az elég gáz... te meg ne alacsonyodj le annyira hogy folyton hívogatod... majd hívni fog ő ha tényleg komolyan gondolja az egészet... ha meg nem hív tedd túl magad a dolgokon és ne menj el olyannal aki csak el rántja előtted a mézes madzagot (tudom én is dolgoztam kocsmában!) rengetegen próbálkoznak... de ha meg fogadod a tanácsom senkivel nem mész el. Én egyrészt azért nem mert van barátom... másrészt amúgy sem... ne tegyél ilyet többet
5/14 A kérdező kommentje:
igazat adok neked 2honapig kb szeditette a fejemet mire beadtam a derekam igy gondoltam hogy talan teny leg komolyak a szandekai bar az utobbi 1-2 napban ahogy kerdezoskodtem felole megtudtam hogy ezt minden itt dolgozoval megcsinalta faj mert olyan pasinak tudta magat beadni akire vagyom mintha ram lenne irva erre elobb is szolhatott volna valaki hogy milyen ember ja meg annyi hogy most olyankor be sem jon amikor en dolgozom gyava dolog sztem szerintetek?
2012. nov. 6. 12:22
7/14 A kérdező kommentje:
en 21o 29
miert kerded?
2012. nov. 6. 13:13
8/14 Sally06 válasza:
Ne legyél ez miatt szomorú! 29 éves srác azért már nagyjából tudja mivel lehet el csavarni egy csaj fejét...! És ne legyél ez miatt szomorú hogy be adtad a derekad... legalább ebből is tanultál... Igen kemény lecke volt ez neked most... És azért nem szóltak a többiek mert ilyen világ jött... Szemetek az emberek.. és most jól kinevetnek a hátad mögött h te sem maradtál ki... Te is voltál olyan buta mint ők hogy meg adtad magad.. Meg jó érzéssel is tölti el őket hogy nem csak őket szédítették be,, A srácnak meg most jön a következő áldozat.. Sajnos a mai világban így megy ez.. De legyél okos.. És tanulj belőle. És ha véletlen be menne a srác tegyél úgy mint ha mi sem történt volna... az lesz neki a legrosszabb
9/14 A kérdező kommentje:
akkor ne is vonjam kerdore semmit ne tegyek hat nehez lesz azert annyira megkerem hogy a salamat hozza vissza az csak nem gond ugye gondoltam arra is hogy ha bejonne van ismerosom aki eljatszana hogy udvarol nekem szerintetek ez jo otlet vagy hagyjam
2012. nov. 6. 15:07
10/14 Sally06 válasza:
szerintem keress egy normális pasit... aki egyszer fel ültetett lehet hogy meg teszi még... ha tényleg csak szexre kellettél neki akkor a féltékenységi dolog sem fog bejönni... szerintem. attól a sáladat vissza kérheted.. de szerintem jobban fájna neki ha csaj levegőnek néznéd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!