Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány lefogy (kb 30kg-t) belőle még lehet "jócsaj"?
Bár utálom ezt a szót, de most más nem jutott eszembe, amivel kifejezhetném magam.
Konkrétan arra gondolok, hogy akik ducin ismertek meg, azok még tudnak rám máshogy tekinteni? Ha előtte csak kedvesnek, jófejnek tartottak.
Az arcom szép, kedves vagyok és intelligensnek is tartom magam. Változhat ez a "kedves, de duci" kép bennem és körülöttem lévőkben?
Azt mindenképpen ajánlom, hogy tartsd észben, hogy ha edzéssel fogysz, akkor ne kedvtelenítsen el, hogy nem megy le látványosan a súlyod.
Szóval ne törj össze, mert megy majd le a zsír a testedről, viszont a szinte 0 izomzatod elkezd fejlődni, ami miatt meg súlyt szedsz fel, és ezért nem csökken olyan látványosan.
Sokan a nők közül akik edzeni járnak fogyni, teljesen összetörnek amikor nem megy le a súlyuk hosszú időn keresztül ilyen heti/kétheti 2-3 kg-al.
Jah mégvalami. Edzésnél fogyásnál azt ajánlják, hogy fogyassz nagyon sok vizet. Lehet valamennyire egészséges, de saját tapasztalat, hogy ez egy nagyon nagy marhaság. Ugyanis a víz lecsökkenti a szervezeted sótartalmát, ami miatt állandóan nehéz sós kajákat fogsz kívánni, és egy szenvedés lesz az egész, arról nem is beszélve, hogy kitágítja a gyomrodat, ami miatt megint több kaját kívánsz, végül pedig állandóan pisilni jársz. Normál mennyiségnél ami 2-2,5 liter, csak egy picivel fogyassz többet.
Ha már ezt leírtam, leírom azt is: ha sütit kívánsz, vegyél magadhoz egy fél liter diétás kólát és idd inkább azt, de ne többet. Annyira édes az a cucc, hogy elveszi bármilyen sütitől a kedved.
A fokozatosságot ahogy mondták tartsd szem elött, a másik hogy néha tarts szünetet is.
Tanácsadás OFF.
Lehetsz jó csaj nagyon, viszont láttam csajokat, akik ilyen 30-40 kg-ot adtak le, és nagyon furca volt az arcuk vékonyan. Úgy értem, ezek a lányok már egész fiatal koruktól kezdve túlsúlyosak voltak, és mintha az arcuk "hozzá alakult" volna ehhez. De lehet csak nekem volt furcsa nem tudom. Én srác vagyok és nekem nagyon ingadozik a súlyom, 2 évig hízok 20-25kg-ot 2 évig leadom. Most éppen fogyó ágban vagyok, már megvan 15kg, és tanúsíthatom, hogy egészen más szemmel néznek rád amikor vékony vagy, mint amikor súlyfelesleges. Szal hajrá. :)
Nemcsak lefogyni kell,hanem a satnya izmaidat megedzeni.Nem éheztetve kell lefogyasztanod magadat.
A lányok 90 % olyan esetlen,hogy a férfiak nem lennének ennyire kanosak a kutyának se kellenének.
Pocsék tartás,fűszál vékony comb,lapos fenék brrrrr.
Köszönöm a válaszokat!:)
Edzek is a diéta mellett, nem szeretnék plötyi maradni. Kb 20kg-t szeretnék még leadni, remélem ez már látványos lesz!:)
Inkabb az lesz, hogy mindenki mondja majd hogy milyen sovany vagy es hogy hizz (tapsztalat), ami nagyon idegesito, mivel a te celjaid pont ellentetesek! Mondjuk lehet, hogy lanyoknal maskepp van, en ferfi vagyok, 25 kilot fogytam, aztan ötöt vissza, mire helyreallt a szervezetem a dieta utan (viz, glikogen, izom is jött vissza stb.), es azota tartom a sulyom. Kitartast a maradek 20 kilohoz! Nem fogok hazudni, a vege a legnehezebb, az elso 10 kilo setagalopp volt.
Hogy te hogy allsz magadhoz, az csak rajtad mulik, szerintem a környezeted meg attol függ hogy milyen gyorsan szokja meg, hogy mennyire illeszkedsz az idealis "jocsaj" kategoriaba (mert mindenki skatulyazza a masikat).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!