Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérem segítsen aki tud!?
22 éves fiú vagyok aki nagyon elvan keseredve.
Írni sincs már kedvem igazából megmozdulni sem elaludni volna jó és többet fel nem kelni.
Lassan egy néma zombivá fogok válni aki csak a kezeit meg lábait mozgatja szükségszerűen amikor muszáj.
Az a nagy bajom, hogy soha nem volt rendes csajom és az életem is egy halom szar pénzem sincs nagyon sok családtagjaimmal is baj van kölcsönünk is sok van.
Első csajom 21 éves koromba volt vele feküdtem le életemben elsőre, de nem rendes kapcsolatra kell sajnos gondolni..
Csak barátság volt extrákkal, felkínálkozott egy ilyen lehetőség mert jól kijöttem vele de tisztázta, hogy csak szexet akar és barátságot szerelmet azt nem.
21 évesen és szűzen elkeseredve hogy soha nem volt csajom úgy láttam helyesnek hogy hát akkor legalább ennyi ha már idáig más normális kapcsolat nem tud kialakulni senkivel sem, akkor dobott elém az élet egy ilyet hát kihasználom.
Belementem a játékba, megvolt a dolog folyamatosan kb 5 hónapon keresztül, aztán a csaj elment külföldre dolgozni majd hazajött és onnantól bukta az egész.. hazudgált hogy nincs ideje stb.. aztán mégis csak valahogy szánt rám időt és megsúgta hogy külföldre nem azt dolgozta amit elmondott.. hanem beállt prostinak egy szórakozóhelyre..
Hát köszönöm élet megint csak jól kitolt velem.
Aztán kiderült ez már a második alkalom volt tehát nem tudom biztosra de lehet hogy elsőre én egy prostival feküdtem le akiben már 100 féle fajta járt.. csak nem tudtam róla.. mert az elején olyan jóba voltunk hogy tényleg minden elmondott nekem az életéről.. majdnem mindent.. elmondta hogy idáig kivel feküdt le az egyébként 22 éves csaj felsorolt vagy 4 embert.. úgy gondoltam az még belefér nem annyira sok az egy 22 évesnek és normálisnak is látszott..
De erre kiderült ez és ez is most már nagyon megvisel..
Mindegy talán sikerül is elfelejtenem ezt a múltévet.
Csak az a másik gond hogy akármennyire is próbálkozom nem tetszem senkinek sem, egy csajnak sem kellek, pedig nincsenek is nagyon nagy igényeim, nem a testet szoktam nézni az arcot inkább mert az a lélek tükre és a lelkét mikor elbeszélgetek vele..
De idáig soha nem tudott összejönni. Soha senki nem mondta nekem azt, hogy szeretlek és én sem mondhattam ezt senkinek sem. :(
Van munkám ahol sokat kell dolgozni gyorsan és csak alappénzért és az utat is én állom, nem sok pénzem marad.
Szerintem egy helyesen kinéző nem csúnya fiúcska vagyok én átlagos normális arccal átlagos alkatú testtel, kedves vagyok mindenkihez, soha meg nem bántottam én senkit sem és jól is esik ha segíthetek másoknak bármiben is. Egyébként vicces is vagyok ha kell nagyon eltudok hülyéskedni nem akárhogy :D de komoly is tudok lenni. Egyébként meg motoros vagyok 4 éve motorozok de még ez sem segít, soha senki rám nem nézett komolyan.
Ha létezik a jóisten és a szívembe lelkembe lát akkor tényleg láthatná hogy nem ezt érdemlem.
Látom mások sokan köcsögök mindenkit átvernek nem is túl szép példányok, mégis van csajuk. Nem értem én ezt, teljesen igazságtalan ez az élet.
Jól esett most ezt kiírni magamból jó hogy ezt itt megtehetem és esetleg hozzá is tudtok szólni ha akartok.
Egy nem is tudom milyen emberre volna szükségem egy olyanra aki így írásból is meglátja mi lehet a probléma esetleg valami természetgyógyász már arra is gondoltam.
Mert ugyanis apám beteg volt évekig és vizsgálták vitték köülföldre is nagyon drága vizsgálatokra és senki sem tudta megmondani mitől beteg. Nonstop láza volt évekig.
Majd egyszer csak megismert egy természetgyógyászt az azt mondta, hogy egyik őse szelleme nem hagy neki békét nyugodtan élni és azért van.
Megmondta mit kell csinálni azt megcsináltunk és egyik napról a másikra eltűnt a láz és azóta sem jött vissza soha de előtte pedig évekig volt nonstop.. na erre varjatok gombot..
Egyébként kicsit más vagyok mint a többi.. én ha ideges vagyok megyek elolvasok pár cikket a thesecret.hu oldalon esetleg elolvasok egy életről szóló könyvet is akár hogy hogy is kell pozitívan gondolkozni stb.. nem úgy mint más aki inkább elmegy a kocsmába pár haverjával és jól leisszák magukat én azt nem tartom intelligens cselekedetnek.
Szóval egyébként egyáltalán nem iszok soha és nem is cigizek.
Nem tudom már mit tegyek nagyon elvagyok már keseredve valaki kérem segítsen.
Nekem csak egy nő kéne akit nap mint nap átölelhetnék megcsókolhatnék és a fülébe súghatnám hogy szeretlek. A szex sem érdekel már annyira nem is az a lényeg, az csak testi öröm.. nekem lelki örömre lenne szükségem inkább, tudni hogy valaki szerelemmel szeret. :)
Még valamit biztos kifelejtettem amit leakartam volna írni de hát ez van.
Kérem segítsen aki tud! Egy olyan weboldalt is elfogadnák ahol vannak valakik akik segítenek meglátják, hogy mi a karmám sorsom vagy nem is tudom hogy fogalmazzak, de megtudnák írni hogy mi miatt is van ez az egész mi húzódik a háttérben..
Köszönöm, hogy elolvastad ez a hosszabb szöveget és fordítottál rám időt!
Ha esetleg van hozzáfűznivalód akkor írd meg. Köszönöm
:DMi van első,kifogytál a könyvekből?:DD(amúgy én is:P)
Szerintem ilyen fiatalon ne problémázz ezen:)
Először próbálj rendet teremteni magad körül:)Érezd jól magad egyedül és legyél teljes:)
A vonzás törvényéről is hallottál már gondolom.Egyszerűen állj pozitívan mindenhez és a gondolataid is legyenek pozitívak és akkor a jót fogod bevonzani:)
Hidd el találni fogsz előbb vagy utóbb egy rendes lányt,akit megérdemelsz:)
De addig is ne ásd el magad,ha mindig a rossz dolgokon gondolkozol soha nem jutsz ki a gödörből:)
Ha nincs kivel megbeszélni a dolgokat,akkor írj naplót(tudom,lányosan hangzik de másnak nem kell tudnia róla,ez a te magánügyed;))
További szép napot neked(és a többi kedves válaszolónak) :)
Nagyon szomorú, amit leírtál, és tényleg sokkoló, hogy hogy alakult az első kapcsolatod egy nővel. Segíteni... most mondhatnék egy marék sablonos szöveget, hogy ne add fel, és hogy mindig kell próbálkozni, és csak alakul valami idővel... de nem hiszem, hogy erre lenne szükséged.
Ne keseredj el, ezzel csak csökkented az esélyeid. Nem tudom, hogy a munkahelyeden vannak-e lányok. Ha igen, ez egy jó lehetőség arra, hogy ismerkedni próbálj velük. Még ha csak annyi is lesz belőle, hogy közösen szidjátok a főnököt. Sőt, tanácsot is kérhetsz tőlük, hogy hogyan hódíts meg egy nőt, akit szeretsz. Persze ne mondd meg, hogy nincs kiszemelt célszemély. Ha már egy laza barátság kialakult, nem leszel annyira magányos, és lehet, hogy a barátnőik közül valaki esetleg közelebbről is szeretne megismerkedni veled.
Ha hiszel az ezotériában, próbálj meg egy tisztító szertartást. Sokan esküsznek rá, hogy egy ilyen után sokkal könnyebben tudnak újult erővel nekifutni az élet problémáinak. :)
én a négyes válaszadó sok gondolatával egyetértek.
úgyhogy nem is írok mást.:D ő leírta.
De aranyos vagy:)
Látom, hogy elvagy keseredve, de még sem a "pesszimista fajtából" való vagy. Ez tetszik. :) Nem volt túl jó időszakod, de hidd el kilehet ebből lábalni :) Fel a fejjel :) Találsz majd magadnak egy aranyos lányt :)
21N
Gyerekek, ha nekiálltok olvasni, vegyetek magatokhoz popcornt. Kajak mint egy hollywoodi film.
Segíteni sajnos én sem tudok nagyon, szerintem is pszichológussal kéne beszélned, mert rossz, ha magadban felgyülemlenek a sérelmek, és nem tudnak "kibontakozni".
Sajnálom, ami Veled történt, és remélem megtalálod azt a lányt, kit fent említettél.
szia :) sajnálom, hogy ilyen rossz passzban vagy de mivel értelmes a fogalmazásod úgy gondolom, hogy alapvetően nem egy idióta élet-elégedetlen nyavalygós vagy. Abból amit leírtál, úgy tűnik nekem, hogy valami nagy hiány, nagy üresség van benned, valaki egyszer azt mondta nekem, hogy "Isten alakú űr". Vagyis, amikor érzed, hogy valami hiányzik de nem jössz rá, hogy mi az. Keresel valamit, ezért gondolkozol természetgyógyászon, meg karmán. Kezdetnek jó, mert ahogy olvasom az oldalon, sokan mindenkit hibáztatnak magukon kívül. Ez fontos, hogy ne érezd, hogy a világon mindenki ellened van. Sajnos volt egy rossz tapasztalatod egy lánnyal, szerintem nem kellett volna lefeküdnöd vele, csak azért mert szűz voltál. Sok esetben elrontja a barátságot az "extra", a te esetedben éppen egy negatív oldalát ismerted meg a lánynak. Szerintem feleslegesen sérültél, nem kellett volna így történnie. De mivel megváltoztatni nem tudod, tovább kell lépni. Biztosan rengeteg segítő "csoportot" tudnál találni, ahol hasonló problémákkal küzdők vannak. Ajánlok egyet. Ismerd meg a Jóistent. Én hiszem, hogy ő mindig mellettünk van, és próbál segíteni, csak sokszor nem vesszük észre, vagy nem hagyjuk. Találd meg a feléd kinyújtott segítő kezet. Menj el egy Istentiszteletre, vagy misére, attól függően, hogy melyik gyülekezetet érzed magadhoz közelebbinek. Én például a katolikus miséken nem jártam igazi sikerrel, a baptista egyháznál találtam meg Istent. Most már mindig amikor úgy érzem, hogy nekem a legrosszabb, és innen már nincs lejjebb, eszembe jut, hogy Ő segít, és felemel, bármilyen mélyen is vagyok. Naponta ajándékokkal halmoz el, megadja a legnagyobb ajándékot, a bizonyosságot és a reménységet. És megadja a szerelmet is. Hiszem, hogy a földön mindenkinek teremtett egy párt, egy életre szóló társat, akivel megértik egymást, testileg-lelkileg eggyé tudnak válni. Én már megkaptam ezt a hatalmas ajándékot, hogy megismerhettem életem Szerelmét. Ezért naponta adok hálát az Úrnak.
Ha megismersz egy gyülekezetet, egy társaságot is kapsz. Egy olyan családot, amiben a cél közös, akikkel beszélgethetsz a problémáidról, és akik imádkoznak érted. Korodnak megfelelően találhatsz ifjúsági csoportot, ami szintén sok gyülekezetnél van, és hidd el, igazi, hús-vér fiatalokból áll, ugyanolyan problémákkal és nehézségekkel, amik neked is vannak. Ajánlom, hogy keress meg egy lelkészt és beszélgess vele ezekről. Ha jársz sikerrel elsőre, akkor se csüggedj el, ez nagyon fontos, mert lehet, hogy egyszer hallasz egy olyan prédikációt, vagy olvasol egy olyan igeverset, ami mindent megváltoztat. Ha megengeded, adok egy weblapcímet, ahol tájékozódhatsz egy gyülekezetről, belehallgathatsz Istentiszteletekbe online is. [link]
Remélem, hogy a válaszommal nem riasztottalak el, akkor sem, ha eddig esetleg egyáltalán nem foglalkoztál Istennel, hiszen veszteni valód nincs ebben a témában, ez biztos ;) őszintén remélem, hogy megtalálod a reménységet és a szerelmet is! imádkozom érted ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!